Здравейте на всички!

Това е моята история.
Аз по принцип имам много чувствитела кожа. Лесно измръзва, често получава разни обриви...Когато бях малка, на 7-8 години ми продупчиха ушите. Носех си медицинските, а след това и едни, златни, които ми бяха подарък от баба. Но веднъж сложих едни обици, които не бяха нито златни, нито медицински. От пробиването на ушите ми вече бяха минали няколко месеца и не се страхувах. Но след известно време от дупките на ушите ми започна да изтича по малко кръв и гной и малко ме болеше. Уплаших се и набързо свалих обиците. Сложих медицинските, но кървенето и гноенето не спря. Оттогава минаха десетина години, през които аз не исках и да чуя за обици, толкова се бях наплашила. Естествено дупките на ушите ми съвсем зараснах отдавна. Това не ми беш проблем досега. Тази година завършвам и ми предстои бал. Баща ми ми подари комплект от пръстен, колие и обици, от истински морски перли и злато.Много скъпи и много красиви. Обиците наистина са прекрасни и много искам да ги нося.
Посъветвайте ме как да постъпя. Да си пробия ли ушите отново? Някой изпадал ли е в подобна ситуация....? Благодаря предварително