.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Аз и обиците=проблем. Моля за съвети.

Здравейте на всички!

Това е моята история.
    Аз по принцип имам много чувствитела кожа. Лесно измръзва, често получава разни обриви...Когато бях малка, на 7-8 години ми продупчиха ушите. Носех си медицинските, а след това и едни, златни, които ми бяха подарък от баба. Но веднъж сложих едни обици, които не бяха нито златни, нито медицински. От пробиването на ушите ми вече бяха минали няколко месеца и не се страхувах. Но след известно време от дупките на ушите ми започна да изтича по малко кръв и гной и малко ме болеше. Уплаших се и набързо свалих обиците. Сложих медицинските, но кървенето и гноенето не спря. Оттогава минаха десетина години, през които аз не исках и да чуя за обици, толкова се бях наплашила. Естествено дупките на ушите ми съвсем зараснах отдавна. Това не ми беш проблем досега. Тази година завършвам и ми предстои бал. Баща ми ми подари комплект от пръстен, колие и обици, от истински морски перли и злато.Много скъпи и много красиви. Обиците наистина са прекрасни и много искам да ги нося.
    Посъветвайте ме как да постъпя. Да си пробия ли ушите отново? Някой изпадал ли е в подобна ситуация....? Благодаря предварително

Град
    Sliven
    Ами аз си пробих 1-во лявото ухо..Мина малко време свалих медицинската и сложих сребърна..Така нямах проблем с нея,минаха няколко години и на морето се борихме с едно момиче във водата и тя ме ритна в ухото и обицата ми падна и така не я намерих.Купих си нова от която още на същия ден ми се поду ухото имаше кръв,гной и вече не си слагам обицата.Бях си пробил и дясното охо.Обаче на дене в който ми го пробиха махнах медицинската и сложих сребърна..Много се поду и сега имам едно голямо топче зад ухото което много ме дразни и мисля да отида на хирург за да го изреже.Така,че те съветвам да не си ги пробиваш отново но ти си решаваш Успех
    \~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ам на мен лично не ми се е случвало подобно нещо .. Но според мен трябва да си пробиеш ушите отново .. може пък да не стане както преди .. пък и ти ще носиш злато
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Dreamland Varna
    Пробий се наново! Спокойно, все пак ще сложиш златни, едва ли ще ти стане нещо.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Много благодаря за бързите отговори...И аз така мисля от една страна, но от друга...когато стана така с кървенето и гноенето също пробвах със златни, а после и с медицински...но не помогна. Ще си помисля още и разбира се, ще чакам още мнения....

Здравей мацко Аз имам същият проблем с обеците и ушите обаче сега наскоро си направих трета дупка ии все още го имам тоя проблем .. с медицинските съм обаче ми се появи едно топче зад ухото, но вече почти мина .. понеже са ми адски чувствителни ушите и тряя да седя с медицинскиет не 2 седмици а поне месец .. така че те съветвам да си пробиеш ушите сега и си стой с медицинските до май месец тогава сменяш със златните и след това ако ше ги носиш само за една вечер или слагаш пак медицинските или слагаш злат0.В никакъв случай разни тенекета .. дори и сребро Айде успех

Ебаси страха,10 години...
    Мен ми се е.ба ухото така,щото завирах някви боклуци уж да прая флеш...ам мен тогава ме боляха лимфните възли и някви антибиотици дрън дрън...
    Заеби...
    Пробии си ушите,ама по-бързо,за да имаш време да носиш известно време медицинските и после тия там...златните (=

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Пробий си пак ушите, но походи 1-2-3 месеца със медицински обици, не ги пробивай с пистолет, по-добре в студио. И мажи една седмица дупките със антибиотик - гентамицин, тетрациклин, банеоцин (има ги по аптеките) и промивай с кислородна вода. А като мине една седмица, поне веднъж дневно ги промивай с физиологичен разтвор.

Ако направиш това, вероятността да ти се възпалят пак е дооста малка.

Saatana vittu perkele hate crew!

IMAM ABSOLUTNO SA6TIQ PROBLEM! NITO ZLATO MI PONASQT,NITO SREBRO NITO NI6TO! PLS HELP

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от Sisqta
    Бях си пробил и дясното охо.Обаче на дене в който ми го пробиха махнах медицинската и сложих сребърна..Много се поду и сега имам едно голямо топче зад ухото което много ме дразни и мисля да отида на хирург за да го изреже.Така,че те съветвам да не си ги пробиваш отново но ти си решаваш Успех
    еми така е като си малоумен.

до девойката; дупчи смело (не с пистолет), поноси повече време медицинските обици, чисти редовно дупките с физиологичен разтвор и няма да имаш никакви проблеми.

Imam 10 dupki obshto na dvete ushi..po 5 na vsqko...i edna na nosa.Vsichki sa praveni s pistolet...Imah podoben problem..i otidoh na lekar...tova beshe predi godini i ne pomnq imato na spreq koito mi predpisaha.Prosto nosi samo zlato i srebro sled kato svalish medicinskite obici,Kakto sama kazvash, imash chuvstvitelna koja i tq lesno se vyzpalqva ot "teneketa".Problemyt ti e reshe :P

Благодаря на всички, които ми отговориха. А..с какво да дупча, щом казвате да не е с пистолет...

Абокад.
    (по-подробно да обясняват по-запознатите....)
    Просто иди в студио.

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Абокад.
    (по-подробно да обясняват по-запознатите....)
    Просто иди в студио.
    абокаТ за мекото на ушите може и с пистолет ам щом казваш че си с чуствителна кожа по-добре и с абокат за обиците - от титан създават най-малко проблеми ,но се съмнявам че и медицинското злато ще ти създаде проблеми по добре носи обиците 1-2 месеца и след това ги сменяй , за почистванеее ... там не ги знам кфи са някъде по нагоре пишеше Успех \/

тцът...ми неграмотна съм

Ако може някой да ми поясни процедурата с абоката ще съм му благодарна...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен няма проблем отново да пробиеш ушенцата.Важното е просто да преодолееш страха си и да не се тревожиш излишно.

П.С.-Занапред носи само хубави златни или сребърни,обеци, а не такива с неясен произход на метала-сама виждаш какво се получава.

П.С.2-Сигурна съм,че с този комплект от бижута,които татко ти, ти е подарил ще бъдеш една от най-красивите на бала.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Модераторке,само аз ли така съм чувала,че среброто не е оферта...
    Не че аз не носа сребро де...ама не ми прави проблем...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    що пишете разни глупости...кво по дяволите е медицинско злато...златото си е злато...абокатът е тръбчка, която слагат на хората, за които се налага да бъдат слагани инжекции често...абе нещо като по-дебела игла (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ох,спокойно!
    На мен преди една година ми се бяха "скъсали" дупките на ушите и на същия ден отидох и си направих нови.Да,естествено,при всеки е индивидуално.
    Няма нищо фатално.Просто се пробий,но не при козметик с пистолет,а при някой пич,който си има студио.След това стой 3-4 месеца с медицинските,защото явно имаш наистина чувствителни уши.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Модераторке,само аз ли така съм чувала,че среброто не е оферта...
    Не че аз не носа сребро де...ама не ми прави проблем...
    Зависи.Някои хора имат алергия към среброто(майка ми,на пример).За авторката не знам,май най-добре е да си ходи със златни обечки, щом има толкова чувствителна кожа.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Кофти...
    Слушай са, отиваш в студио. Не при козметик, не при позната, не се пробваш сама, тва са грешки.
    Отиваш си в студио там ти ги дупчат и те ше ти кажат нали там колко време (при мене две седмици) да се прочистваш с еди какво си. Ти им кажи какво е станало и те ше ти кажат кога да сменяш обиците и с какви обици да ходиш/не ходиш.
    И на мене ми кървяха като си ги сменях, въпреки, че си изчаках единия месец, през който тряаше да съм само с медицински. Горе долу нормално, ама тва за гнойта... вече не знам, абе отиди си в студиото и те ше ти кажат на кво се е дължало и какво да направиш, за да не се повтаря

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами като по-малка братовчедка ми имаше същия проблем и не носеше дълго време обеци!И наскоро си ги проби отново и нямаше никакви проблеми!Тъи че предполагам няма да имаш проблеми,а и като се има предвид,че обеците ти са златни още по-малко!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    НЕ СРЕБЪРНИ!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    И аз имах подобен проблем - само че се появяваше само, докато съм с обиците, когато ги махна пак съм си наред. Някаква жъло-бяла течност, май е гной, но съм забравила, понеже много рядко нося обици. Уж се получаваше само при разни металчета, но на мен ми се струва, че и със сребърните имаше същия ефект.
    Аз мисля, че трябва да си продупчиш ушите отново, да носиш медицинските известно време и да попиташ жената, която ги продупчи с какво евентуално можеш да ги лекуваш, ако пак се получи възпаление, кръв и т.н.
    Трябва да превъзмогнеш страха си и да сложиш хубавите златни обици, още повече, че са в комплект и че са подарък.
    Ооооо, сетих се, ако пак стане нещо, пробвай да им сложиш малко Гентамицин, докато е в начален стадий.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си