- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изрусяване на косъмчетата с перхидрол или кислородна вода...
Здравейте,сладури и сладуранки!
Съжалявам,че ви занимавам с глупости,но все пак форума е за да си памагаме,нали...![]()
Таа,става въпрос за изусяването на косъмчетата с перхидрол и кислородна вода...Исках да ви питам,вярно ли е,че после започват да растат по-бързо и има ли някакви други странични ефекти?![]()
Благодаря предварително и съжалявам,ако има друга такава тема...![]()
П.П: А за косъмчетата над горната устна някаква опасност,защото бях чела някъде,че ако се изрусят с кислородна вода няма странични ефекти освен,че може кожата да се обели за няколко дни,а пък една фр твърди,че косъмчетата започвали да растат страшно бързо...
mi ne e vqrno,az kato bqh malka si izrusqvah kosmite na rucete i nito sa se sgustqvali,nito sa stavali po dulgi,no te suvetvam da izpolzvahkrem4eta za izrusqvane,koito prodavat v kozmeti4nite magaziniIma gi po 1,10 krem4eta na lycia
i sa mn efektivni
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
не става с тея работи ЕПИЛАТОР МУ Е МАЙКАТА ПО РАЦЕТЕ,КРАКАТА-А БРЙЪСНА4 ДОЛУ ТРИЪГИЛНИКА И МИ6НИЦИТЕ![]()
ne go pravi vav kislorodnata voda se sadarja vodoroden peroksid (hydrogen peroxid mislq 4e se pi6e)3 na 100 mn e vredno az si napravih prez lqtoto taka ki4uri dobre stana ama ne e polezno pak daje i za kosam4etata.Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
Bring me to life...
AMI MILA,VMESTO DA GI IZRUSQVA6 GI MAHNI NAPRAVO! ZA KOSAM4ETATA NAD GORNATA USTNA POLZVAI ILI PINSETKA ILI EPILATOR4E NO NAI -DOBRE LENTI4KI ZA LICE...A ZA DRUGADE PAK KOLA MASKA ,TAKA 6TE STANAT PO-MALKO,PO-TANKI I PO-SVETLI! USPEH![]()
Мерси за отговорите!
Аз само за косъмчетата над горната устна питах.![]()
о не дей да ги изрусяваш, по-зле ще стане.Най-добре с лентички специални за лице или ходи на козметик. Няма да си доволна от резултата с изрусяването. От това ако ги епилираш няма да ти станат по-големи, а от изрусяването косъмчетата стават по-дълги, а и може да станат на петна. А и ако събереш малко повечко пари можеш да отидеш и на лазерна епилация, така за дълго време няма да се тревожиш за косъмчетатаПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
![]()
tova krem`e koeto ti kazah e specialno za izrusqvane na kosmite na liceto,kato otidesh v kozmeti4niq magazin i popitash shte ti dadat da pro4etesh i shte vidish,no ne nqma opasnost i ne e vqrno 4e stava po zleПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!
dam az se izrusqvam sus kislorodna voda az sum rusa de oba4e kosata mi pridobiva po dobru cvqt![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
Супер грозно стои, ако си изрусиш косъмчетата над устната![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Гладката кожа е тази без косми, без значение дали са изрусени или черни