- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОГНЕТЕ МИ
Imam priqtel ot nqkolko meseca i ujasno mnogo go revnuvam nqmate si i napredstava kolko mnogo!!!Molq pomognete mi kak da preodoleq tazi revnost.....BLAGODARQ
ревноста е болест за която лек няма все още открит
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
molq vi nedeite taka POMOGNETE MI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опитай се да му вярваш,ако наистина искаш да си с него.Ревността е болест,която се лекува като вярваш и обичаш човека до теб,гадно е да съсипваш моментите ви заедно като само му мрънкаш![]()
Spodeli s nego, ako toi te obi4a poiskai da ti dokaje 4e za nego si samo ti !!!!!
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Опитай да те види в КОМПАНИЯТА на други мъже т.е. ПРЕМЕСТИ везните на твоя страна като го накараш да ВИДИ, че имаш свой собствен избор от партньори. По-добре той да РЕВНУВА от колкото ТЕБ![]()
+1Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Моя съвет е да спреш да го ревнуваш защото аз бях същата като теб и вече изгубих една моя голяма любовревността е болест и като го ревнуваш от някое момиче което и да е, това означа че ти се мислиш за нещо по долу от нея и така постоянно като го ревнуваш от определено момиче му набиваш в главата.Замисли се че ти си неговото гадже а не тя.Осъзнай какво имаш НАВРЕМЕ.УСПЕХ \
/
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Прави неща които те откъсват от мислите тиПървоначално написано от ivakavlad
![]()
Vladoka rulzzz
Мене ме кефи да ме ревнуват. Чувствам се значим.Май съм
![]()
Spodeli s nego, ako toi te obi4a poiskai da ti dokaje 4e za nego si samo ti !!!!!
to4no taka![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
Ревността се поражда от липсата на доверие...Ае вади си сама изводи...
"Ревността е страх от превъзходството на другия''
Сама трябва да я преодолееш, още по-малко, ако той не ти дава поводи за ревност.А ако ти дава - не знам как ще я преодолееш, защото тогава ще е с основание.
Ми единственото,което ще ти помогне е да му имаш повече доверие..а и той няма да е зле да не ти дава поводи за ревностПък ти ще си усетиш дали те обича от самото му отношение към теб.Успех
![]()
f@nt@zi@