.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Пука ли му поне малко..

здравеите на вси4ки пи6а за6тото имам нужда да споделя на някои но няма на кои.. ходих със едно мом4е 8 месеца скъсахме на 2 август не си говорихме по4ти 1 месец.. аз му пи6ех оба4е тои ми кза 4е не ме оби4а ве4е и не иска да сме заедно..наскоро пак ми писа за6тото аз на нова година му званях и тои ре6и да ми пи6е във скаипа отново по4на да ми казва мило.. после много рязко се отдръпна държи се понякоха много гадно.. не ми е писал от 8 дена не ми отговяря помогнете ми плс мноо го оби4ам.. а тои маи си игае даите съвет.. мерси мн предварително
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    има само 1 решени тегли му една и не се занимаваи с него определено си играе с тебе
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    има само 1 решени тегли му една и не се занимаваи с него определено си играе с тебе
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

така ми казват вси4ки оба4е вси4ко ме свързва със него
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Ахх ами незнам какво да ти кажа тъй като и аз съм яко хлътнала но виж в едно съм сигурна колкото и да го обичаш не трябва да му позволяваш да се държи с теб като с парцал ... на колко си 14-15-16 много си малка няма шанс да си с него цял живот ..продължавай напред всичко ще е наред

Явно и той не знае какво иска...

ne go tarsi .... ne tichai zad nego ..... ne mu obrashtai vnimanie taka stavash interesna ... ako toi oshte iska da e s teb neka bade tozi koito shte te tarsi ....ako darji na teb shte go napravi .... ako li ne ti sama kaza"igrae si s teb" zaebi go

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си