.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

ПФФФ Бе Аз ЛИ сЪм ТъПА ?!?!?!

окей значи преди да започна благодаря на всички които ще си пожертват от времето да прочета това Такам,преди всичко аз много трудно си харесвам момче истината е че просто бързо губя интерес Обаче сега се появи той и ми преубърна животеца !!! Пфф такъв индивид като него не съм срещала ,той е всичко дет съм искала от едно момче възприема ме такава каквато съм със скейта баскета алкохола черното чувство за хумор и т.н. !!! До тук всиччко добре ,но понеже аз съм по дирекния подход му казах "много те харесвам и ще се радвам да стане нещо ,но ако имаш някое момиче в предвид или не ме искаш ми кажи " при което той ми каза "нямам в предвид никое момиче" и какво си говорихме там и стигнахме до извода че тои ме харесва ,но само като фр ... при което ми стана много гадно !!! Ся оба4е за къф дявол тогава ми говори на скъпа и ми праща по скайп някви целувки ( ся за тея дет си мислят че тва е поредната скайп любов да поясня -едно едно училище сме ) един път го избазиках, че наистина ще го целуна и той каза - ми давай . Офф тва момче ме прай на луда ...Ае помагайте ,че незнам вече какво да правя

Град
    STARA ZAGORA
    emi davai celuni go na jivo..i vij kak 6te reagira...

mi celuni go i vij kak 6te reagira
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Male opredeleno si flubenka.... Emi nzm gledai da se sblijite nali znae6 4e priqtelstvoto prerastva v lubov ponqkoga Stiskam palci ..
    P.S: Ako ne sam nahalna moje li snimka na mom4eto ... samo ot lubopitstvo :P Ako ne moje np
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

емм аз да съм го направила вече,но той ми каза да не е пред много хора ,че ще трябвало да отговаря на много въпроси после

Цитирай Първоначално написано от LoViN`You
    емм аз да съм го направила вече,но той ми каза да не е пред много хора ,че ще трябвало да отговаря на много въпроси после
    m4i moje bi te haresva no ne iska da go pokazva pred drugite
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

ami moje bi tova che ne iska da si pokazva chuvstvata pred horata i da te celuva pred tqh moje da ti govori che ili ne te haresva dostatachno, koeto spored men e po veroqtnoto ili che e mn stesnitelen ..... opitai da razhupish leda i sled kato veche si slojila kartite na masata napravi vsichko za da e tvoi.... no ne natrapplivo ... pokaji mu shto za chovek si pokaji nai-dobroto v teb dokaji mu che naistina go haresvash sled tva leko se otdrapni i ako toi iska da e s teb .... shte te potarsi ... ne se davai na gotovo majete obichat da lovuvat

Цитирай Първоначално написано от ChErNoKoSkA_
    ami moje bi tova che ne iska da si pokazva chuvstvata pred horata i da te celuva pred tqh moje da ti govori che ili ne te haresva dostatachno, koeto spored men e po veroqtnoto ili che e mn stesnitelen ..... opitai da razhupish leda i sled kato veche si slojila kartite na masata napravi vsichko za da e tvoi.... no ne natrapplivo ... pokaji mu shto za chovek si pokaji nai-dobroto v teb dokaji mu che naistina go haresvash sled tva leko se otdrapni i ako toi iska da e s teb .... shte te potarsi ... ne se davai na gotovo majete obichat da lovuvat
    а това как да го направя много не ме бива в тези неща как да се отдръпна на мен ми е гадно дори само като не си пише ..обхваща ме странно спокойствие като е наоколо офф боже много съм зле

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mmm nqma ti ni6to ako pita6 men i az bqh ne6to podobno v smisyl dyrjanie kato e okolo men ii nz kfo mi stava6e noo vyprosa e 4e toi me haresva6e mnogo predi az nego....ne si zle :P ami iny4e poslu6ai syvetite nqma da gi povtarqm

хора помогнете ми моля ви е ве !?!?! толкова съм объркана

Какво има да ти помагаме.... Той те харесва като приятелка и това е! Ни6то не може6 да направи6. А това за целувките и, 4е те е нари4ал скъпа, го забрави. Аз на много приятели казвам патенце, но са ми само приятели и не искам да бъдат не6то пове4е.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

сега е написал " но знам че искам да съм с нея и не ебе защо" от кингсизе - за нея а един път без никакви оговорки започнахме да пишем текста на тая песен всеки малко по малко пишеше по някакъв ткъс или все ми праща някво сърце за аватар ...въобразявам ли си ? не искам да го притискам и да му се натрапвам ...

Град
    Bikini Bottom
    И двамата си се харесвате, но той явно е по срамежлив (нормално), направи ти първата голяма крачка, като го целунеш, той може и да се отдръпне, но аз мисля, че изпитва чувства към теб

Аз пък не мисля, 4е те харесва, а 4е е малко лигави4ак... Извинявай, оба4е и аз като теб съм директна...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Пич...глее напълно те разбирам те си мене номер 2 (само дето не намерих смелост да си призная и са ми е кофти)дори песента съвпада и аз тренирам баскет и слушам хеп-хоп ама тфа е др тема ...глее са ...казваш му за сичко е това ... ако ти се нахили бегай целуй ,а ако нее бъдете джъст фр мноо е кофти ама ше свикнеш ае и късмет стискам палци

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Някой каза ли и че е тъпа??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Някой каза ли и че е тъпа??
    май само тя така си мисли

аааааааа тоз и той незнае какво иска вика ми харесвам те ма не по тоя начин както ти мен ма праща некви пише ми "обичам те " незнам си ко ... пита ме " бе теб кога ще те извеждам на среща " и така нататък.... чесно казано не го обичам ( не мисля .че съм способна на такова нещо) харесвам го много ама ... ще живея и без него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си