окей значи преди да започна благодаря на всички които ще си пожертват от времето да прочета това Такам,преди всичко аз много трудно си харесвам момче истината е че просто бързо губя интерес Обаче сега се появи той и ми преубърна животеца !!! Пфф такъв индивид като него не съм срещала ,той е всичко дет съм искала от едно момче възприема ме такава каквато съм със скейта баскета алкохола черното чувство за хумор и т.н. !!! До тук всиччко добре ,но понеже аз съм по дирекния подход му казах "много те харесвам и ще се радвам да стане нещо ,но ако имаш някое момиче в предвид или не ме искаш ми кажи " при което той ми каза "нямам в предвид никое момиче" и какво си говорихме там и стигнахме до извода че тои ме харесва ,но само като фр ... при което ми стана много гадно !!! Ся оба4е за къф дявол тогава ми говори на скъпа и ми праща по скайп някви целувки ( ся за тея дет си мислят че тва е поредната скайп любов да поясня -едно едно училище сме ) един път го избазиках, че наистина ще го целуна и той каза - ми давай . Офф тва момче ме прай на луда ...Ае помагайте ,че незнам вече какво да правя