.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    bulgaria

Кажете рецептата ;(

kak se preodolqva bolkata ot razdqla sled ednogodi6na vruzka nqkoi moje li da mi kaje.ei taka ne moje li da mine bez da 4aka6 vremeto da izlekuva ranite i zali4i sledite.za6to boli tolkova mnogo.nikoi ne moje da otgovori nali?vseki e izpitval podobna bolka vseki kazva izturkanata replika,4e vremeto lekuva.ne lekuva vremeto,prosto se poqvqva drug za koito da misli6 i 4aka6 6ibaniq krugovrat da vrutne vremeto do novata razdqla posle novata lubov i tn .koito e otdelil vreme i za moita tema,blagodarq,otivam da izbur6a sulzite i raztekliq se ot tqh grim....

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Времето лекува. Притъпява усещанията. Или както ти каза, понякога се появява друг, който те кара да забравиш мъката.
    Аз не знам какво да ти препоръчам. Знам, че е тежко, но самата аз не съм го изпитвала. Просто.. прави каквото ти се иска, плачи, викай, мрази, обичай.. не го задържай в себе си.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

saglasna sam s bungle
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    bulgaria
    istinata e ,4e boli,4e bolkata ne stihva ,a se uveli4ava,kakvoto i da pravi6,no kkto i da e .blagodarq na 2te momi4eta

time

Времето лекува. Но времето може и да убива, както и да дарява живот! Така че не си губете времето в съжаления за това какво не сте направили, защото отчаянието ни кара да правим неща за които после пак ще съжаляваме. Гледайте право напред !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си