.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Грешка или не?

dnes s moq bqxme u doma ... bqxme na granicata .. za malko da go napravim .. no kogato stigna do kop4eto na dunkite pro6epnax "nedei" ... nz .. dali be6e gre6ka ili trqbva6e da go ostavq .. i sega kak 6te se otnasq kum men ... uj mnogo me obi4a .. imame si i doverie .. oba4e .. az ne se 4uvstvam dostatu4no zrqla 4e da si nosq posledicite ... nz :X:X ... [-o<

На колко години си?
    Не за вражда, за обич съм създадена!

15 ma tva kvo zna4enie ima?

Shmatko
    Guest
    A шо си казала недей?

6toto ... nz .. to mi doide ot vutre ...

Годините естествено имат значение.Щом си на 15 тогава не е грешка- напротив - похвално е, че си го спряла.Виж друго щеше да е да си на 20 и да не се чувстваш готова.Това щеше да е странно.

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Ti pyk... "Nedei"... pf

Kazva se: "Точно сега не съм в настроение да ми завират разни неща...", sled koeto si palish edna cigara, puskash si muzika i go prashtash da ti donese shokolad i pepsi twist...

Glei dokyde go e dokarala mladejta...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

emm daa .. vqrno e ... oba4e ... nz nakude otiva sveta no na 15 .. po4ti nqma "neobrazovani" v tova otno6enie ... ne 4e se stremq da sum kato drugite .. oba4e to mai e neizbejno?

Ем най-важното е да се чувставаш готова, а щом не е било така...си спряла.Никой не иска да прави нещо насила, а когато най-много го иска!
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

6tom si kazala "nedei" zna4i ne si se po4uvstvala gotova v tova nqma ni6to lo6o i nebiva da se pritesnqva6, a ako toi kakto kaza mn te obi4a 6te te razbere \/
    I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..

Цитирай Първоначално написано от apologize
    no na 15 .. po4ti nqma "neobrazovani" v tova otno6enie ... ne 4e se stremq da sum kato drugite .. oba4e to mai e neizbejno?
    Напротив - съвсем избежно си е - ако не искаш да правиш нещо - тогава не го прави - не е нужно да спиш с приятеля ти само, защото се страхуваш, че той би те зарязал в противен случай.Ако наистина те обича ще чака докато си напълно уверена, че искаш да бъдеш интимно с него.

4aka 2 meseca i polovina moje da po4aka o6te 2

Повярвай, че мое да почака и много повече от 2 месеца, стига да те обича де.

em .. ako ne moje da 4aka .. problema si e izcqlo negov ... no az vupreki 4e sum iz4ela baq solidno koli4estvo literatura na taq tema ... vse o6te ne sum zapoznata s vsi4ko .. prosto nz kak da se podgotvq za 1 put .. i fizi4eski .. i psixi4eski ..

za6to da sum tupa ovca i mersi vse pak za komentara

Ne, opredeleno ne si tupa i ne si napravila gre6ka 6tom ne si se po4uvstvala gotova i ne6to te e sprqlo nqma za kakvo da se 4uvstva6 vinovna A ako toi naistina te obi4a kakto kazva6 ti , zna4i nqma da ti napravi nikakav problem za ne6to takova \/ to4no v takav moment moje6 da razbere6 dali ne e s teb samo zaradi sex

ami .. da .. ednata ot pri4inite da go spra be6e tova .. da vidq vsu6nost za6to e s men .. za sega mai me obi4a 6te vidim .. ako naxalstva ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мила, не си сбъркала............По-полека давайте. Малка си за секс по мое мнние и си постъпила правилно. А и си на възраст, в която може да поизчакате още време. Аз съм друга категория, но с моя приятел го направихме след 18 месеца връзка, а сме заедно от 19 годишни........
    И още нещо-ако след тази случка той те остави или се отнася зле с тебе, значи си постъпила наистина правилно.

pozdravqvam te za re6enieto,6tom ne si gotova ne e nujno da go pravish

Град
    *in a pink dream*
    i az taka smqtam , shto taka si go pochustvala
    sexa ne e sport, ne e neshto s koeto da si zapylvash vremeto
    zapochvash da go pravish , kogato si gotvo , zahsotot trqbva da ti nosi udovolstvie , a ne pritesneniq
    a ako onq te ostai (no vijdam , che sama razbirash polojenieto i che si e negov problema) mojeshd a si sigurna , che e nedorasyl i dyji poveche na fizicheskoto
    az go napravih na 15 , ot segasha gledna tohcka mi se struva otdavna , no nqmah pritenenieq pokrai pyrviq pyt , moje bi togava e bil momenta
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от malkoto eli beli
    6tom si kazala "nedei" zna4i ne si se po4uvstvala gotova v tova nqma ni6to lo6o i nebiva da se pritesnqva6, a ako toi kakto kaza mn te obi4a 6te te razbere \/
    +1

Повече от фен Аватара на aLakaZam

Re: Грешка или не?

Цитирай Първоначално написано от apologize
    dnes s moq bqxme u doma ... bqxme na granicata .. za malko da go napravim .. no az go sprqx ... ostavix go da me suble4e ot krusta nagore .. no kogato stigna do kop4eto na dunkite pro6epnax "nedei" ... nz .. dali be6e gre6ka ili trqbva6e da go ostavq .. i sega kak 6te se otnasq kum men ... uj mnogo me obi4a .. imame si i doverie .. oba4e .. az ne se 4uvstvam dostatu4no zrqla 4e da si nosq posledicite ... nz :X:X ...
    Ти си знаеш дали си готова, щом си осетила ОК, няма нужда да се насилваш, а той ако те обича ще те разбере

pff .. stia we xora obi4kam si go mn :P pristrastena sum :X mn mi be6e int dali 6e napi6ete ne6ty razli4no :X ama mai otgovorite sa vse ednakva =D>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти какво-пробваш ли ни? Като толкова мно си обичкаш гаджинцитууууууу да си беше легнала с него. Ние си мислим, ч се терзаеш за нещо, а ти си ни пробвала.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си