.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    уффф мислех си даже и аз да отговоря с нещо по-инт на тази тема,ама ако само са ебааш няма си прая труда :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Ako te obicha nishto nqma da se promeni i pak shte ste dobre. Ako ne te obicha shte zapochne da stava vse po-nastoyatelen i celenasochen kum dukqncheto ti.
    Eating isn't cheating - Arnold

ne wee ne vi probvam be xora az bez vas sum za nikade v nqkoi otno6eniq ama .. sa mi stana nqkvo kofti 4e se izlagam taka

spoko 6te po4aka o6te ... i daje nakraq 6te go oceni o6te po-ve4e 6tom ne si gotova zna4i ne si i tolkova!kaji mu go i sigurno 6te te razbere! \/ uspeh!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от apologize
    ne wee ne vi probvam be xora az bez vas sum za nikade v nqkoi otno6eniq ama .. sa mi stana nqkvo kofti 4e se izlagam taka
    Изобщо не си се изложила........даже, напротив.

Мега фен Аватара на koalka
    Защо не говорите?Просто му казваш,че не си готова и това е.

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    ОО, не се притеснявай, може да ти звучи изтъркано, но наистина това трябва да го направиш когато си сигурна в човека до себе си (а не да го пробваш дали ще те зареже ако му откажеш). А на колко е приятелят ти??? И само така измежду другото..моят ме чака вече повече от 9 месеца, и и дума не е отворил нещо да ми намеква. Казал ми е да му се отдам, когато съм готова и когато аз поискам.. Така че не се безпокой и късмет

Град
    Варна
    Постъпила си си много правилно...Аз също не бях готова и се наложи приятелят ми да чака една година за това но все пак остиска(не беше девствен) и все пак още сме си заедно де :P

Ако не си знаеш цената, не си мисли че си безценен...!!!

mmm vij kakvo 6e ti kaja i az popadnah naskoro v sa6tata situaciq bqhme na granicata i toi mi kaza "iska6 li go" a az izrasih "ne" mn kofti se polu4i no prodaljihme normalno i toi mi kaza 4e k0gat0 sam gotova togava 6te go napravim zatova spored men ako ne si gotova govori s nego a ako toi naistina te obi4a nqma da te zareje i 6te te iz4aka vse pak celta e i na dvamata da vi e hubavo :P
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

жено само едно ще ти кажа ти как се развиваш ако не го вземе от тебе ще е от някоя друга споко ако те кефи да теи да ходи по други не му пускаи

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Щом си го спряла, значи не си готова. Добре си направила, че си го спряла.
    Пък и на 15 е нормално, не се шашкай. Все пак ходите само 2 месеца, няма какво толкова да се промени заради липсата на секс, при условие, че си само на 15.
    Аз те похвалвам за инстинкта и решението.. изчакай още малко (:

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Sofia
    Така си решила, така си направила. Никой не може да те вини. А така изпробваш духа на партньора ти. Да видиш по какъв начин реагира на отказ. Поздравления и УСПЕХ в слеващото начинание.
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не е било грешка След като не ти се е искало няма нужда да се насилват нещата
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Щом си казала недей значи не си готова и толкос няма нищо срамно! Апак се казва "не съм готова" или "несъм в настроение", а така яко го отблъскваш
    ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!

Не си направила грешка като си казала "недей" ! =D> Като не се чувсташ готова ... няма смисъл да го правиш, защото другите вече са го правили. Той ако те обича наистина ще те разбере. Аз лично също съм казвала "недей" като не съм в настроение и не ми е до това. Но приятеля ми винаги ме е разбирал и не ме е насилвал и не ми се е сърдил заради това.
    I don`t KnoW

щом си казала "недей" значи наистина не си готова или просто не го искаш!Може някой дръг да те е питал(хо просто ме ми се 4етеше всичко) ама и аз да те питам: От колко време ходите? и Тои на колко е? Moналата година аз имах фр които му казах то4но тва"недей"(не че посто не бях готожа,ами нз ама мн се срамужах ) и естествено скъса с мен за което сега мн съжалявам!
    Ако не си готова или не искаш няма кво да се притесняжаш,даже можете да поговорите по тая тема
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си