.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Цикъл?

Цикъл?

Искам да ви попитам, когато жената е бременна има ли менструация, изобщо тече ли и нещо? Извинявам се ако има друга такава тема. Благодаря предварително.
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Не ги разбирам тия неща ,но до колто зная няма цикал.поправете ме ако греша (посаветвах се с една моя приятелка) и тя ми каза ,че не винаги има (поне така разбрах)

nqma cikul razbirase ... vru6ta se sl rajaneto! ... nali znae6 kakvo te4e ot teb (ako si momi4e de) ako ne znae6 pointeresuvai se .. ima dosta literatura izpisana na tazi tema ... \/ kogato qicekletkata se oplodi .. ne ostava mnogo za izti4ane ...

Град
    На изток от рая
    Не!
    Възможно е обаче да има кървене, но то е по - слабо от нормалния цикъл.

Цитирай Първоначално написано от apologize
    nqma cikul razbirase ... vru6ta se sl rajaneto! ... nali znae6 kakvo te4e ot teb (ako si momi4e de) ako ne znae6 pointeresuvai se .. ima dosta literatura izpisana na tazi tema ... \/ kogato qicekletkata se oplodi .. ne ostava mnogo za izti4ane ...
    до някаде е така ,но когато има цикал при бременноста се нарича ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ

Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

spokoino mila ot lekarstvata se polu4avat takiva ne6ta ... kato spre6 antibiotika .. 6e si se vurne .. ako si se pazila kato xorata ... nqma6 problemi .. :S

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от ofyes
    момиче съм и знам какво тече.Проблема ми е следния :от 2 седмици почти съм на антибиотик и вчера си мисля, че ми дойде , но май само си мисля, защото количеството е супер малко и супер съм притеснена.Възможно ли е т ова да е от антибиотика, защото не мисля че е имало рисковани ситуации че да съм бременна (абсурд даже)
    Vyv vsyaka kutiika s hapcheta si ima edno listche... hubavo listche. Tam pishe "nejelani stranichni efekti" ala bala... procheti dali moje da e ot anti-neshtoto.
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от spark_94
    до някаде е така ,но когато има цикал при бременноста се нарича ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТ
    +1 :P

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Kato teq nai-prostite ne6ta ne gi znae6 edno syvet4e samo - ne pravi sex za ся

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Kato teq nai-prostite ne6ta ne gi znae6 edno syvet4e samo - ne pravi sex za ся

+1
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

kogato jenata e bremenna nqma cikal,osven ako ne e cvetna bremennost,togava ima leko karvene i to v parvite meseci

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от penka
    kogato jenata e bremenna nqma cikal,osven ako ne e cvetna bremennost,togava ima leko karvene i to v parvite meseci
    Да.А за цветната бременност да допълня - цикълът има розовеникъв цвят.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Цитирай Първоначално написано от penka
    Да.А за цветната бременност да допълня - цикълът има розовеникъв цвят.
    +1
    a kym avtorata - ot bolessta i lekarstavata e -mn chesto se sluchva da ima promeni v cikyla - datata na koqto ti idva , kolochestvoto kryv i vremetraeneto
    po-spoksoino i pravi bezopasen sex
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    ~~~В света на предателите~~~
    neznam
    Трудно е да скъсаш корабно въже,
    но още по-трудно е да разбереш
    истината за едно момче....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от ofyes
    момиче съм и знам какво тече.Проблема ми е следния :от 2 седмици почти съм на антибиотик и вчера си мисля, че ми дойде , но май само си мисля, защото количеството е супер малко и супер съм притеснена.Възможно ли е т ова да е от антибиотика, защото не мисля че е имало рисковани ситуации че да съм бременна (абсурд даже)
    Ne znam dali e ot antibiotika no ne6to takova se poly4i i pri sestra mi.Yj i doide ma mn malko i za 1-2 dena.V4era ia zavedoh na ginekolog i se okaza 4e ima kista na desnia iai4nik.Az na tvoe miasto bih posetila lekar.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си