- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цикъл?
Искам да ви попитам, когато жената е бременна има ли менструация, изобщо тече ли и нещо? Извинявам се ако има друга такава тема. Благодаря предварително.
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Не ги разбирам тия неща ,но до колто зная няма цикал.поправете ме ако греша(посаветвах се с една моя приятелка) и тя ми каза ,че не винаги има (поне така разбрах)
nqma cikul razbirase ... vru6ta se sl rajaneto!... nali znae6 kakvo te4e ot teb (ako si momi4e de) ako ne znae6 pointeresuvai se .. ima dosta literatura izpisana na tazi tema ... \
/ kogato qicekletkata se oplodi .. ne ostava mnogo za izti4ane ...
![]()
Не!
Възможно е обаче да има кървене, но то е по - слабо от нормалния цикъл.
до някаде е така ,но когато има цикал при бременноста се нарича ЦВЕТНА БРЕМЕННОСТПървоначално написано от apologize
![]()
![]()
Първоначално написано от apologize
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
spokoino milaot lekarstvata se polu4avat takiva ne6ta ... kato spre6 antibiotika .. 6e si se vurne ..
ako si se pazila kato xorata ... nqma6 problemi .. :S
Vyv vsyaka kutiika s hapcheta si ima edno listche... hubavo listche. Tam pishe "nejelani stranichni efekti" ala bala... procheti dali moje da e ot anti-neshtoto.Първоначално написано от ofyes
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
+1 :PПървоначално написано от spark_94
Kato teq nai-prostite ne6ta ne gi znae6 edno syvet4e samo - ne pravi sex za ся![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
+1
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
kogato jenata e bremenna nqma cikal,osven ako ne e cvetna bremennost,togava ima leko karvene i to v parvite meseci
Да.А за цветната бременност да допълня - цикълът има розовеникъв цвят.Първоначално написано от penka
+1Първоначално написано от Devilka
a kym avtorata - ot bolessta i lekarstavata e -mn chesto se sluchva da ima promeni v cikyla - datata na koqto ti idva , kolochestvoto kryv i vremetraeneto![]()
po-spoksoino i pravi bezopasen sex![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
neznam![]()
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
Ne znam dali e ot antibiotika no ne6to takova se poly4i i pri sestra mi.Yj i doide ma mn malko i za 1-2 dena.V4era ia zavedoh na ginekolog i se okaza 4e ima kista na desnia iai4nik.Az na tvoe miasto bih posetila lekar.Първоначално написано от ofyes
![]()