- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кефи ли ви?
Здравейте искам да питам и мом4ета и моми4ета кефи ли ви интимната при4еска на моми4ето да е с леко наболи косъм4ета?!![]()
![]()
![]()
а тебе?Първоначално написано от besnicataa
Да!
Примерно да е избръсната и посредата да има някаква интеренса форимичка![]()
Първоначално написано от besnicataa
А как иначе да се оформи някаква прическа ако няма косъмчета?
Russian Aerospace Agency
мн лесно с изкуствени косми хахахахаххааххаПървоначално написано от gergana_sweet
![]()
![]()
![]()
![]()
ми как ми дойде така няма зна4ениеПървоначално написано от NuRi
![]()
az lichno predpochitem kiose :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
![]()
Ужас!! Нямам думи. Тва аверка ти (партниорката ти) да е с косми, без значение в ква ф0рма.. Уаааа тва е 0твратитено е, х0ра!
Първоначално написано от Say It Right
Разглезени дребосъци - като че ли ще откажеш секс на някоя готина мацка, ако точно днес не се е обръснала... Хайде бе, тия на някой друг може да ги разправяш. Мен лично ме кефи някаква прическа, но ме кефи и гладко - зависи. Но пък и да има наболи косми изобщо не ми пукаПървоначално написано от comics
Първоначално написано от hacshepsut
![]()
Любовта е най-важното на света
negarski plitki=D>
Aman ot praveji!Първоначално написано от comics
Predpochitam gladichko,a i stava po-lesno :d
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
mne...predpo4itam gladko i meko![]()
еми може, но да е с малко косми в формата на нещо.с няква прическа да е
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Много косми .. дълги ..къдрави .. влизащи у нослето като лижеш .. yes ! за това живея![]()
![]()
I az taka misлq....nikoga ne bih se pokazala taka pred priqtelq siПървоначално написано от comics
![]()