- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо или бавно
ei q kajete sega za svirkite: kam momi4etataravite li i kak barzo ili bavno,kam mom4etata:kak haresvate pove4e barzo ili bavno kak vi e po-hubavo pi6ete mi plss 4e mi e adski spe6n0o0o ...
т.7
krem4et0
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ммм аз не правя![]()
Ми що се обаждаш тогаваПървоначално написано от betchencet0oy
![]()
По въпроса:
Еми зависи от човека,някой харесват по - бързо,а други по нежно и бавно.Зависи от момчето.
Emi ne praktikuvam oralen sex mnogo chesto daje pochti ne no kato se sluchi smenqm tempoto toest tu po-burzichko tu po-bavno . I ne moga da kaja che mi dostavq adskoto udovolstvie no go pravq za choveka koito obicham znam che na nego mu haresva i za tui... a pyk i toi dava vsichko ot sebe si sushto .....
amiii otnachalo karam mn bavnicko ... i postepenno zabyrzvam![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ам ти на к0лко си години? Гледам голям експерт сиПървоначално написано от miss california
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от comics
nqkakyv problem li imash ???
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ей такива ги харесвам най много които знаят как да действатПървоначално написано от miss california
![]()
аз харесвам да е по бързо на задължително трябва да е влажен шото иначе боли(претрива се)
+1 все пак е какаПървоначално написано от NuRi
![]()
ne se imam za kaka , ama karai :PПървоначално написано от Zarazata
![]()
В тоя форум има много такива "мъже" дето свирят, питай тях, примерно exploitedteen ще да е много запознат/а , пола му/и не ми стана ясен! Ама във всичи случеи свири
![]()
V strelbata s luk nai-vajnoto ne e da ucelish mishenata. Kakvo znachenie ima burzo ili bavno. I dvete. Ne samata tehnika e ot znachenie a suznanieto, koeto npravlqva malkata nejna ruchitsa.
Eating isn't cheating - Arnold
За сега си падам по буйния секс, но знае ли човек може и да си променя навиците след време...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Обичам момичето като ми прави свирка да е бавно и с език много да дразни главичката отдолу, понякога харесвам и бързо, но това си е изключение.Някои момичета съм забелязвал, че си мислят, че просто трябва да си движат напред-назад главата и въобще да не включваш езика и не пускат достатъчно слюнка - на сухо е гадно понякога. Свикнал съм да давам инструкции за ползване на инструмента ми, за да получа каквото искам. Когато аз правя френска на момиче винаги бих се радвал на съвети да ставам още по-добър, но явно до тоя момент допълнителни инструкции не са били нужни.
Не зная дали това харесва на приятеля ми, но го правя предимно бавно...............обичам да го дразня и предвид фекта, който се получава, мисля че действам добре!
purvona4alno bavno i posle tempoto se zaburzva![]()
Любовта е най-важното на света
Излизвам го целия от топките до главичката,поемам го целия без ръце(докато е спаднал) и лижа скротума :P![]()
![]()
Усещам как става в устата ми и после го изкарвам,с ръчичка малко.после засмуквам+ръчичка(бързо).В общи линии първо бавно,после бързо![]()
А ако е станал вече,първо си играя с езиче по дължината и после главичката и го смуча като биберонче![]()
Subui me v zelena gorichka,
podai mu nejno ruchichka.
i pribliji malkata si ustichka.
Napred-nazad s glavichka,
dokato shurne topla rekichka,
dokato poemesh q vsichka.![]()
Uff. Za 2 minuti mudrene potemata tolkoz :P
Eating isn't cheating - Arnold
А ако на него му е станал далеч преди да почнем с каквата и да е любовна игра, както е при мен да речем? Интересно, ама за мен не става!Първоначално написано от Канела^