.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    ako iskash i po 22 na den praskai
    Ти пък!
    Още на 3-4 се е изтискал като лимон.
    hmm nqkoi ot nas 6e sa drugi neee

Цитирай Първоначално написано от fr3e_s7yle
    xhaxhah davai pi4 , daje nqkoi kazvat 4e taka po byrzo se razviva mom4eto nz .. ;]
    to ako ot laskane se razviva6 po-byrzo na4i az ve4e sam ebati razvitiq 4ovek

pi4 ima samo edin na4in da se izbavi6 ot tova pristrastqvane i toi e da pravi6 sex . taka 4e syveta mi e da si nameri6 priqtelka , ako ve4e nqma6 de

Град
    Sofia
    Няма никаква опасност. Продължавай да си правиш кеф.
    Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!

а уе хора,на колко сте вие аз на 14 лъскам 3-4 пъти в седмицата,вие по 3 на ден,Кеф си правя ама трябва да се пазя не се знае кога 6те ми излезе късмета,а ако посикам да ставам татко

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Помъчи се!
    Има опасност да станеш импотентен.
    boje boje... kolko neobrazovani hora ima.... aide kato znaesh tolko mi pokaji nqkoi deto e stanal impotenten ot samozadovolqvane ??? a znaesh li 4e v nqkoi sluchai e polezno ? znaesh li 4e e po dobre purvo sam da razberesh kakvo ti haresva za da mojesh da pokajesh na partniora si kakvo da pravi ? znaesh li ???
    Това не е точно така.От прекомерно самозадоволяване може когато води полов живот да не изпитва удоволствие от партньорката си.Или действително да стане импотентен.

Град
    София Левски В
    като бях на 15-16 ги стигах до 10 ,а сега секса съм къде къде напред,така,че гледай да ги навърташ повечко на ден,за да те харесват момичетата и да си активен в леглото
    Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.

"Пускам" Чекии..абе колко си задръстен .. пхах

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    бахти чикиджиите поне сменяй ръцете че едната да не стане по голяма от другата
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си