- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нормално ли е да си пускаш по 2 на ден
to ako ot laskane se razviva6 po-byrzo na4i az ve4e sam ebati razvitiq 4ovekПървоначално написано от fr3e_s7yle
![]()
![]()
![]()
![]()
pi4 ima samo edin na4in da se izbavi6 ot tova pristrastqvane i toi e da pravi6 sex . taka 4e syveta mi e da si nameri6 priqtelka , ako ve4e nqma6 de
Няма никаква опасност. Продължавай да си правиш кеф.
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
а уе хора,на колко сте вие аз на 14 лъскам 3-4 пъти в седмицата,вие по 3 на ден,Кеф си правя ама трябва да се пазя не се знае кога 6те ми излезе късмета,а ако посикам да ставам татко![]()
![]()
Това не е точно така.От прекомерно самозадоволяване може когато води полов живот да не изпитва удоволствие от партньорката си.Или действително да стане импотентен.Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
като бях на 15-16 ги стигах до 10 ,а сега секса съм къде къде напред,така,че гледай да ги навърташ повечко на ден,за да те харесват момичетата и да си активен в леглото
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
бахти чикиджиитепоне сменяй ръцете че едната да не стане по голяма от другата
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.