.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: общуване

общуване

искам да попитам нормално ли е за едно 17 годишно момче ( почти на 17) да не може да общува с момичета на неговата възраст а да може да си говори спокойно със 25 26 годишни момичета при това да си забавен в техните очи а при по малките да не си?????

много ми е гадно че така се получава а много искам да мога да общувам с момичета и на моята възрас и да си намеря по сериозна приятелка на моята възраст

моля помогнете ми

съжелявам ако не съм пуснал темата на правилното място просто ненамерих по подходящо място

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Абсолютно е възможно, не си само ти така
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Не го слушай tuzaro той пък неможе да си хване яка кака Напълно възможно е с по-големите да можеш да общуваш свободно ,защото на тях не гледаш на обекти за връзка а просто на приятелки с които можеш да си говориш за всичко ,докато при по-малките ...е там говорим за свалки и т.н =D>

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Не го слушай tuzaro той пък неможе да си хване яка кака Напълно възможно е с по-големите да можеш да общуваш свободно ,защото на тях не гледаш на обекти за връзка а просто на приятелки с които можеш да си говориш за всичко ,докато при по-малките ...е там говорим за свалки и т.н =D>
    Аз точно тва исках да кажа, по големите ги гледаш като сексуален обект който в повечето случаи няма да имаш, и за тва се отпускаш повече с тях
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

може и така да е но ми е интересно какви теми вълнуват момичетата от 13 до 17 годишна възраст принципно мога да говоря за всичко нямам претенции

Цитирай Първоначално написано от denic
    може и така да е но ми е интересно какви теми вълнуват момичетата от 13 до 17 годишна възраст принципно мога да говоря за всичко нямам претенции
    козметика , гаджета .... музика ,филми и съвсем обикновенни неща
    P.S. Минала съм ги тези години

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

dobre пробвал съм ги тези теми ивсе нещо не се получава нз защо така ;(

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз съм така с момичетата от нашия клас,не мога да говоря просто не се получава,а се предполага,че и като съм на 17 и съм момиче би трябвало да имаме някакви теми... Аз се разбирам повече с по-големи от мен.Казват ми,че мисля като момиче на 20 год. може би и това им харесва.Нормално е защо да не е?! :P

Град
    Blondeland
    Явно имаш мислене на стял чове , честно казано и аз съм така . Пол-есно общувам с по-големи от мен... не се притеснявай
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от kifla
    +1 ...Браво 6 точки за kifla Напълно съм съгласен с нея !!!
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си