Начи преди да си излея мъките ше сложа малко уводче ..
Та ходих си аз по купончета и си прайх забавното .. некоя забивка, флирт там от време на време .. ама един ден си казах тва не е работа .. само се залъгвам с тея "връзки" .. и реших да си търся нещо по-сериозно... да готви шкембе и да чисти .. не без тва последното .. и до него ше стигна ама ми е рано още
Същинската история е следната .. немрих си едно девойче, ся тря и то да ме намери и сичко ше е ток Момичето е супер нормално не е некво надуто отракано дето незнае кво иска ..
До тука сичко е точно обаче тя сега е заек в даскалото сещате се за кво стаа дума .. постояно седи в стаята си непознава никой бе с една дума пълно смирение пред ветарните .. пробвах да я заговоря няколко пъти ама явно здраво съм хлътнал щото няам спомени кво съм й казал :d .. та иам усещането че май я плаша .. нз за сефте ми е тая ситуация нз как да се държа със по малки от мене (момичета) ае със момчета, викнеш им два три пъти и после те гледат в очите ама с нежната полувина вярвам тва не е опримален подход :} .. Та некое съветче да ми кажете .. ако някой е имал подобна ситуация да каже.. Секви коментари приемам !