.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен

Този човек ще ме побърка,а вече ме е объркал достатъчно!

Здравейте!
    Всичко започна...хаха,няма да познаете!?От дискотеката и от алкохола.Преди не смеех и да го погледна,беше най-неосъществимата мечта според мен!Хубав,умен...и голям за мен Но ето,че един хубав ден,или по-скоро вечер се започна !Бях пиинала и отидох при него да му вдигам самочувствието!А знаех,знаех че има приятелка от 5 години!Готина,не знам дори как ме е забелязал...Иии,отидох аз при него да си поговорим.Взе ми телефона и сутринта към 5 и нещо,6 ми звънна!Говорихме си,всичко ок.На следващата вечер пак.После по някой друг смс...Докато не дойде 21.12.07г. и празнуването на един рожден ден.Събрах смелост с алкохол,както винаги до сега и го викнах.Без да му задавам никакви въпроси го целунах,знаех че съм му симпатична.И преди това бях чувала,че питал за мен,коя съм,как се казвам и т.н.След тази целувка ми писа смс,колко е била сладка целувката и че никога нямало да я забрави и ... колко съм му липсвала.Замина в Сф.,пак се върна за петък и събота.Бях с него отново и отново и отново и отново...Влюбена съм,каза ми че и той е влюбен в мен,но му е трудно да вземе решение да зареже ли приятелката си,заради мен,защото много съм го обърквала.Не стига,че не бил в добри отношения с нея,а и съм се появила аз и съм го объркала още повече.Този човек се държи перфектно с мен,какви смс-и ми пише...ЛЕЛЕ!И аз се радвам,но винаги съм казвала,че чувствата трябва да се показват,а не само да се говори!До една степен ги показва,нооо веднъж хванах него и приятелката ми да флиртуват и се ядосах.Беше в дискотеката и го последвах,като тръгна да излиза и му казах,че съм го хванала с приятелката ми!Той започна да ми обяснямва,че и е казал,че ме харесва,че нз си какво.Изпокарахме се,сдобрихме се!После разбрах,че преди мен понеже изневеряваше на приятелката си с друго момиче,че я е лъжел,че е скъсал с приятелката си,или че е щял да скъса с нея!А това беше доста отдавна.Сега осъзнах,че и мен лъже така.Започна да си идва по-рядко.А иначе постоянно ми повтаря колко е влюбен в мен...Да му кажа ли да направи избора си м-у мен и приятелката му?Все пак ми писна да съм втора,ужасно е!Не го пожелавам на никой!Много ме обърква този човек,много!А съм толкова влюбена!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    Панацея
    А ти какво искаш? Отговори си на този въпрос. Ние не можем да знаем
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Разбирам те, мили4ка, ужасно е да си втора.
    Знам за какво говориш от ли4ен опит.
    Виж, според мен или той те използва, за да полу4и малко разнообразие - все пак ходи с едно моми4е 5 години, или те оби4а, но наистина е объркан и не може да зареже приятелката си на момента. Трудно е да скъсаш с 4овек, с когото си бил години, заради друг, когото едва познаваш. Разбирам го.
    За съжаление само ти би могла да прецениш дали да му вярваш или не. Ако не те лъже и наистина те оби4а, то в един момент ще се раздели с другото моми4е. Просто трябва да му дадеш времето, което му е необходимо, за да събере сили и да го направи. Но 4акането може да те съсипе, имай го предвид.. Особено ако се окаже дълго. Това да няма време за теб, да го виждаш рядко, да се криете.. Вси4кото това може да бъде адски изтощително, защото го оби4аш и го искаш до себе си. Но няма как..
    Каквото и да става, не му позволявай да те разиграва. И ако в един момент не издържаш, махни се, остави го или просто му кажи да избира. Не можеш да го 4акаш ве4но.
    Успех, мили4ка, наистина не знам какво друго да ти кажа

Робинята на Quench

според мен,и тебе лъже така както всички други,дори и приятелката си. Знам,че звучи ужасно,но това е моето мнение.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на koalka
    На такова момче не може да се вярва.Използва красотата си, за да омайва момичетата и да ги кара да страдат повече, а защо...заради едното самочувствие?Може много да ти харесва, но ето- ти вече страдаш за него, а просто не си струва, защото вие няма да сте заедно и той не може да ти даде нищо.

Град
    Там, където е сърцето...
    Не му се връзвай особено щом преди теб е лъгал друго момиче по почти същия начин... не си заслужава. Явно е страхливец и неможе да остави приятелката си, и просто като се скарат нещо се занимава с други момичета просто за забавление... Гадно е чувството, че някой те използва, обаче теб май тоя те използва за развлечение.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Пфф тоя или яко те ебава или е задръстен до такава степен, че не може да осъзнае кви мизерий прави!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Dance club "Amnesia-Ibiza", Spain
    АпФфФ

А бе к0 му са връзваш на т0я бе т0й т0с е 0т "женч0вците" какт0 ги наричате

Така че не му казвай да избира а му кажи да та 0стави намира,п0вярвай ми ще х0ди с теб 2 седмици,1в0 щ0т си малка и сам0 да та ...(сещаш се)... и п0сле ш' п0чне да ти изневерява и да търси причини да се карате... И под деиствиет0 на приятелите си (щ0т каза че си малка) ш' та зареже

Така че му тегли една майна и му кажи да си гледа ра0тата.

ПП:Забравих да кажа че ак0 сега тръгне с теб п0сле какви пр0блеми ще имаш:
    1.Ще казват че разваляш хубави връзки 0т завист!
    2.Сегашната му приятелка (от 5 г0д дет х0дят) ще ти създава пр0блеми за да си г0 върне
    и 0ще п0др0бн0сти ама вие не сте зрели не знаете нищ0 за 0тн0шенията и дайте да скачаме на батк0вците,после плач нерви щ0 бил са държал така щ0 изневерявал еми кат0 сте тъпи и слепи

Така че без да знаете к0е как ст0и с връзките между х0рата не са мятайте на батк0вци,по възм0жн0ст и на връстници не са мятайте,а си играйте с кукличките

ППП:съжалявам за грубия език ама накрая са изнервих
    За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
    Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
    House rUlzZz...
    Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
    Цитирай Първоначално написано от sladuranka =)
    сичко беше ацки яко

Re: Този човек ще ме побърка,а вече ме е объркал достатъчно!

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Здравейте!
    Всичко започна...хаха,няма да познаете!?От дискотеката и от алкохола.Преди не смеех и да го погледна,беше най-неосъществимата мечта според мен!Хубав,умен...и голям за мен Но ето,че един хубав ден,или по-скоро вечер се започна !Бях пиинала и отидох при него да му вдигам самочувствието!А знаех,знаех че има приятелка от 5 години!Готина,не знам дори как ме е забелязал...Иии,отидох аз при него да си поговорим.Взе ми телефона и сутринта към 5 и нещо,6 ми звънна!Говорихме си,всичко ок.На следващата вечер пак.После по някой друг смс...Докато не дойде 21.12.07г. и празнуването на един рожден ден.Събрах смелост с алкохол,както винаги до сега и го викнах.Без да му задавам никакви въпроси го целунах,знаех че съм му симпатична.И преди това бях чувала,че питал за мен,коя съм,как се казвам и т.н.След тази целувка ми писа смс,колко е била сладка целувката и че никога нямало да я забрави и ... колко съм му липсвала.Замина в Сф.,пак се върна за петък и събота.Бях с него отново и отново и отново и отново...Влюбена съм,каза ми че и той е влюбен в мен,но му е трудно да вземе решение да зареже ли приятелката си,заради мен,защото много съм го обърквала.Не стига,че не бил в добри отношения с нея,а и съм се появила аз и съм го объркала още повече.Този човек се държи перфектно с мен,какви смс-и ми пише...ЛЕЛЕ!И аз се радвам,но винаги съм казвала,че чувствата трябва да се показват,а не само да се говори!До една степен ги показва,нооо веднъж хванах него и приятелката ми да флиртуват и се ядосах.Беше в дискотеката и го последвах,като тръгна да излиза и му казах,че съм го хванала с приятелката ми!Той започна да ми обяснямва,че и е казал,че ме харесва,че нз си какво.Изпокарахме се,сдобрихме се!После разбрах,че преди мен понеже изневеряваше на приятелката си с друго момиче,че я е лъжел,че е скъсал с приятелката си,или че е щял да скъса с нея!А това беше доста отдавна.Сега осъзнах,че и мен лъже така.Започна да си идва по-рядко.А иначе постоянно ми повтаря колко е влюбен в мен...Да му кажа ли да направи избора си м-у мен и приятелката му?Все пак ми писна да съм втора,ужасно е!Не го пожелавам на никой!Много ме обърква този човек,много!А съм толкова влюбена!
    mn dobre znam kakvo ti e i az sum bil v takava situacia mn e gadno naistina prosto trqbva da re6i6 da li ima6 dostoinstvo ili ne ako izka6 da si s nego tova naistina e otdelen vupros po dumite ti izka6 no da ne si vtora izbora za vs e tvoi
    Любовта е най-важното на света

omg zareji go tolkova li si prosta 4e da ostavi6 nqkuv sladuk pederast da si igrae s teb !

Я малко се осъзнай и му кажи да избира Никое момиче не заслужава да се чувства като просто резерва за някое момче,защото в случея ти май се явяваш резервата хлътнала до уши по момчето, а в същото време той се занимва с приятелката си и кой знае с още колко като теб!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Не разбирам за6то след като знае6, 4е те лъже иска6 отново да си с него... Това не е ли малко мазохизъм??? А това, 4е е влюбен са пълни простотии, според мен. На такаива думи не трябва много много да се вярва. Не спомена никъде, 4е ти е доказал тези си 4увства. Замисли се дали си струва да си с този 4овек. Не ти е проблема това, 4е си 2рата (а повярвай аз ли4но знам какво е... бях такава близо 2 години), а това, 4е иска6 да си с някой, който само те използва(поне така мисля), знае6, 4е те лъже и продължава6... И така до къде?!?!?!?
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

mojebi izka da e s nego za6toto e vlubena
    ti nqkoga da si izpitval tova 4uvstvo????
    mai ne kato go po4uvstva6 kaji pak ama ne na dumi to nqma obqsnenie kakvo e 4uvstvoto po prekrasno ne6to nqma no toi ne e v neq tova e qsno 4e q luje no tq e i tova q spira
    (ima mn prosti hora kato neste 4uvstvali lubovta ne pi6ete )
    Любовта е най-важното на света

Эарежи го,не си эаслужава.Щом е лъгал онова момиче,мислиш ли,че не лъже и теб?Явно иэполэва красотата си само,эа да омайва момичетата и да ги лъже.Недей да си эатваряш очите пред подобни жалки постъпки.Прекрати нещата,ако не искаш да си останеш втората,а эащо не и третата или четвъртата ?Надали си само ти..
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Ами според мен не си струва,защото явно той е такъв и няма да се промени.Но щом мислиш,че истински го обичаш....тогава кажи му веднъж да избере с кого иска да е и ако каже,че иска да е с теб-помисли дали можеш да му вярваш истински и така
    Мисля,че най-добре е обаче да се опиташ да го забравиш колкото и клиширано да звучи,за да намериш някого,който повече ще те уважава и въобще обича,но ти си преценяваш
    айде успех
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Трудно е да скъсаш с 4овек, с когото си бил години, заради друг, когото едва познаваш.
    Много точно казано....не бързайте да го съдите момчето, може наистина да е адски объркано....огромната част от вас / да не кажа всички / изобщо не можете да си представите какво са 5 години и колко безумно страх да те е да останеш без такъв човек.....все едно ти изтръгват корените до толкова се сближават хората за такова време...и същевременно може наистина да изпитва нещо към авторката....оффф тая тема ме вкарва в некъв филм дето и сам достатъчно съм се вкарал в него, както и да е
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    moq savet: ne se vlubvai!

sh0 ne guv0rish s friendkata mu nameri i nomera i i se ubadi am bez da kaash che si ti kai gajetu ti ti izneverqva s 1 moq fr ~ taka shti e po lesnu a snegu naistina guvuri i mu kaji che se chustfash zle kato FTORA i da pubarza s izb0ra

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    moq savet: ne se vlubvai!

sh0 ne guv0rish s friendkata mu nameri i nomera i i se ubadi am bez da kaash che si ti kai gajetu ti ti izneverqva s 1 moq fr ~ taka shti e po lesnu a snegu naistina guvuri i mu kaji che se chustfash zle kato FTORA i da pubarza s izb0ra
    Кво е тва курвенско поведение ? " Земи се обади на гаджето му " е девойки като не можете да говорите честно и направо с момчето, не правете грешката да правите курвенски номера
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен
    Град
    SF
    Стига бе хора!
    "Забрави го", "Намери си друг"..
    Моми4ето е влюбено, не става толкова лесно.
    Надява се да бъде с това мом4е, иска й се. Не вярвам, 4е ако бяхте на нейно място, щяхте да можете да кажете окон4ателно край, докато все още тайни4ко се надявате, 4е нещо може да се полу4и.
    Знам какво говоря, било ми е същото. Ситуацията е ужасна, няма лесен и безболезнен изход от такова нещо..
    Става ми безкрайно мъ4но като 4ета тази тема Дано авторката се оправи по някакъв на4ин.

Робинята на Quench

Супер фен
    Ух...Много гадно положение наистина...Просто няма смисъл да те разиграва така...Колкото до тази връзка с приятелката му..никак не е малко 5 години...Просто няма смисъл да се занимаваш с него...

Цитирай Първоначално написано от to6eto125
    mojebi izka da e s nego za6toto e vlubena
    ti nqkoga da si izpitval tova 4uvstvo????
    mai ne kato go po4uvstva6 kaji pak ama ne na dumi to nqma obqsnenie kakvo e 4uvstvoto po prekrasno ne6to nqma no toi ne e v neq tova e qsno 4e q luje no tq e i tova q spira
    (ima mn prosti hora kato neste 4uvstvali lubovta ne pi6ete )
    Виж сега... Това 4увство съм го изпитвала. Знам много добре за какво става въпрос. Както писах в предния си коментар и аз съб била 2рата по4ти 2 години. Много добре разбирам моми4ето. Знам колко е тежко и болезнено, за това й казах да не се занимава. О6те пове4е, 4е той явно си е такъв(женкар). За6то само да се мъ4и??? Просто това, 4е съм била "другата" ме нау4и, 4е не трябва да се забърквам с такива мом4ета. По-добре е... вместо да си създавам главоболия. А ти не ми обяснявай, 4е не съм изпитвала любов. Просто няма6 никаква представа как стоят не6тата...
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Ти би ли искала да си с такъв човек, който е способен да изневери на приятелката си, и да накара друга да се чувства като 'втората' в живота му? А и кой знае дали си втора, трета, или четвърта. Никога не можеш да бъдеш сигурна в нищо.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Хубаво ще му кажеш да избира. Но той ще избере приятелката си. Никой няма да остави питомното, за да гони дивото.
    Ако искаш да си с него това е единствения начин. Не му дръж сметка за приятелката му и кога ще скъса с нея.
    Ако те харесва достатъчно ще я остави. Ако ли не - времето ще ти покаже как да действаш...
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    Хубаво ще му кажеш да избира. Но той ще избере приятелката си. Никой няма да остави питомното, за да гони дивото.
    дрън, дрън, дрън...
    SINDEL и Sevt са прави.(за мен)

Голям фен
    Благодаря на всички за съветите.Разбрани хора се оказахте...Помислих си,че някои от вас може да ме изкарат "курва" или нещо подобно.Аз не съм писала,че го обичам,а че съм влюбена!Не знам,и според мен няма смисъл да се занимавам.Аз знам,че никога няма да я зареже,защото си мисли,че като съм по-малка не знам какво искам и ако зареже приятелката си,с която е бил 5 години няма да иска от мен връзка за малко и не знае,че бих била с него много дълго.Но в никакъв случай не казвам ВИНАГИ!Но ме е страх да започна темата за приятелката му!До сега той само ми е казвал,че не са в добри отношения,ноо аз не съм му казвала нищо!Мерси за съветите!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си