- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Този човек ще ме побърка,а вече ме е объркал достатъчно!
za6to li mi e poznato.. pisnalo mi e ot takiva prosto go zareji za da ne si igrae s teb ili prosto da izbere po4akai malko i vij kak 6te s erazvbiqt ne6tata i destvai uspeh![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
ако обича6 не6то истински го пусни на свобода ако то те оби4а 6те се върне при теб![]()
Демоните я наричат адска болка, ангелите-небесна радост, а хората й казват любовна мъка
zareji go, sig sam 4e mn qko te ebava toi si ima priqtelka ot 5 god i nqma da q zareji zaredi tebe ama samo 6te se pozabavlqva kat ta ... posle 6ta zareje i 6e ide pri priqtelkata si![]()
Цялата ти история напулно повтаря моята,все едно аз съм писала всичко товаами какво да ти кажа значи аз казах на момчето което обичам да избира,той избра мен но в крайна сметка сега е отново с нея
и бъди сигурна че ако ти каже че иска да е с теб рано или късно ще те зареже заради другата - или ще ти изневерява щом го прави и докато е с сегашното си гадже... и когато сте двамата той няма да е напулно с теб... казвам ти го защото го преживях а и плюс това те са заедно от 5 години
.... и най добре е ти да го оставиш а не само да се подпираш на надеждите си
.наистина болката е отвратителна и още повече да знаеш че си втора... напълно те разбирам.но не го оставяй да се подиграва така,но все пак ако наистина мн мн го обичаш бори се... но имай едно на ум. ти решаваш
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
Вече няма смисъл да ми давате съвети.Питате се защо?Вече разбрах всичко за този...не знам дори как да го нарека.От вчера не съм спряла да плача![]()
![]()
![]()
Вече тотално и напълно се отказвам да се занимавам с някого,просто ако някой се интересува от мен-нека ме търси,вече никога няма да се захващам с женкари,лъжци и всичко възможно,което е лошо!Чудя се какво толкова съм направила,та Бог така ме наказва.Веднъж вече ме излъгаха толкова яко и нали си казах,че вече няма да плача,за човек,който не ме заслужава,нали си казах,че Новата Година ще бъде изпълнена с по-хубави моменти,нали си го обещтах,мамка му!Дори достойнството си не мога да задържа,а какво остава за другото.И в случая аз съм единствената глупачка,защото давам да ме разиграват,давам да съм втора,а това нямаше да се случи!НАЛИ!?Аз съм една бъзливка,която я е страх да приеме горчивата истина!ТАКА Е и го знам много добре,поне го осъзнавам.А сега ще ви кажа какво разбрах...
Вчера сестра ми ми каза,че си е говорила с нашата най-добра приятелка-и двете сме най-добри приятелки с едно момиче.Но й е казала изришно да не ми казва какво е станало,понеже може да й се разсърдя,но все пак кака ми ми е сестра,остава и да не ми каже...и на първо място-човекът,който най-много се интересува от мен-милата ми сестричка,като ме видя че плача се разплака с мен...Писах Ви преди това,че приятелката ми се е натискала на въпроснот момче,но аз се разсърдих на него,а не на нея,тя беше пиинала и съм сигурна,че не е искала да ми направи гадно...И нали Ви писах какво ми каза,като са си говорили на саме тогава.Каза ми,че й е казал,че не я харесва,а харесва мен!И познайте какво се оказа,от първия път!?Излъгал ме е
![]()
.ОТНОВО!Нали нямаше да позволявам да ме лъжат,нали щях да гледам на първо място мен и никой друг!Нали?Е,не!Това е невъзможно.Казал й е,че е много хубаво момиче,и понеже преди са били няколко вечери заедно-не знам какво са правили,но са били заедно и той й е казал,цитирам:"Спомняш ли си преди колко ни беше хубаво!Не знам за теб,но аз се сещам!".После на един рд едно момче ме покани на танц,от наща компания и той се ядоса и покани приятелката ми-това беше по миналия петък и и и е казал "Този танц няма да го забравя никога!" ... Браво и на поета!Е кажете ми,как бихте се почувствали Вие на мое място!?И вчера се напих и той ми писа,че съм му липсвала страшно много.Аз му писах "А танца с ... не ти ли липсва,надявам се да не си го забравил!"И той ми писа,че аз съм танцувала с друго момче,защо да не и той...И му писах само,че според мен вече няма смисъл да се занимавам с него,все ми е тая,защото преди това ясно го предупредих,че няма да търпя повече лъжи,а какво стана!Той ми писа,че харесвал само мен,че не издържал така като му пиша,че явно съм била малка,щом не разбирам неговите думи.Аз само му върнах смс,ако найстина толкова държи на мен да ме остави на мира,или мен или приятелката си.Естествено,писа ми,че му е трудно и аз му казах,че го разбирам,но веднъж и той ДА МЕ РАЗБЕРЕ,мамка му!Винаги се съобразявам с другите и гледам техния кеф,но не и моя.Коя съм аз,а?Щом вече и на себе си не държа за какво говорим!Винаги съм гледала на другите да им е добре и да са доволни,за нещо,което е трябвало да стане от моя страна,а моя кеф-кой ме пита,винаги на последно място,ако остане нещо!ВИНАГИ ТАКА Е БИЛО!Но аз съм си и виновна,защото позволявам да ми се "качват на главата"...Направо съм...толкова разочарована от него,а какво ми говореше само.Сега ми става ясно,че той добре си научава репликите и ги повтаря на всяко момиче!НА ВСЯКО!И така...Дано някой ден случа на подходящия човек,а сега не ми остава друго освен да се изправя и да продължа напред.Животът ми продължава,а той не е моя живот!Не го пожелавам на никой от този сайт,дори на най-злия си враг
Чао момичета и момчета!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!