.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Проблем с USB кабел:(

Поръчах си УСБ кабел от нета,поддържа моя модел телефон,но е без драйвери за моя модел.Като го включа към компа и тела ми дава New software found.Изтеглих си драйвер за моя модел,когато инсталирам software-a избирам инсталирания драйвер,но ми казва,че нещо не отговаря на windows logo дрън дрън...и накрая нищо не става...какво да направя????
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Никок нищо ли не знае ;(;(
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    какъв ти е гсм-а

Аз се оправих,мерси все пак

Радвам се, че си се оправила! И все пак, когато ти изпише New software found не натискай на него, а отиди в Мy Computer и от там има едно Removable, или пък може да ти пише My Phone и тем подобни и от там!

Цитирай Първоначално написано от radcliff_e
    Радвам се, че си се оправила! И все пак, когато ти изпише New software found не натискай на него, а отиди в Мy Computer и от там има едно Removable, или пък може да ти пише My Phone и тем подобни и от там!
    ГРЕШКА!

1=во инсталиране на драйвръра след това като ти излезе фаунд ню хардуер натискаш на него и му даваш да си зареди драйвърите от там където си ги инсталирала ...и всичко е ток и жици
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

imam problem4e i az ;/ zna4i kupih si GSM vk200 i ... nqmam programata sa da go vyrja kam kompa imam si usb kabel samo 4e kompa ne mi go priema .. PLS HELP
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Цитирай Първоначално написано от fr3e_s7yle
    imam problem4e i az ;/ zna4i kupih si GSM vk200 i ... nqmam programata sa da go vyrja kam kompa imam si usb kabel samo 4e kompa ne mi go priema .. PLS HELP
    Кажи марка и модел на телефона, ще се опитам да съдействам
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си