- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да не боли кола маската?
Как да не боли кола маската? Продават ли се местни упойки? Има ли някаф мехлем, дейсващ като упойка? Може ли да се надишам с нещо преди това и да не усещам? Може ли да се упоя с хлороформ примерно и докато съм в безсъзнание някой да ми я направи? Вреден ли е хлороформа?
Мно си зле.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
П.П.
Говоря за кола маска около патката. Пробвал съм и боли адски и не се търпи - предпочитам да ме бият пред това. Затова не ми казвайте, че ще свиквам или такова, моля. Искам просто начин за премахване на болката.
хахаа знам какво изпитваш.... но до сега за такова нещо не съм чувала....
БисквитенотоЧудовище
Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
![]()
Хлороформът е токсичен за черния дроб, така че дерзайПървоначално написано от fleit4ica
Може да си направиш местна упойка, стига да уцелиш който нерв трябва, което е малко вероятно де
![]()
Вземи си лидокаин спрей като толкова не можеш да траеш! А ако ти се наложи да действаш с епилатор? Първите 2-3 пъти просто не те виждам![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Леллее ти ме уби направоУпойка за някаква си кола маска....Знам,че не е приятно, знам, че мъжете по-принцип не носят на болка колкото жените,знам, че всеки си има различен праг на чувствителност...НО упойка?!?! Само за сведение,тя не не никак безвредна,а и инжектирането и не е приятно (аз лично предпочитам да отида 20 пъти на кола маска пред това да ми бият инжекция
)А и съмнявам се,че ще намериш козметик, биещ упойка....
Моят съвет е да се откажеш от кола маската като ти е толкова кофти.Помисли за лазерна или фотоепилация или се бръсни...
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
![]()
![]()
![]()
Абе ти наред ли си?! Толкова като не можеш да траеш пробваи да се обръснеш или си направи лазерна епилация .... И къде мислиш, че ще намериш козметик дето ще те упои и ще ти направи кола маска докато си в безсъзнание?![]()
![]()
![]()
Бъни,мноо ти е яко зайчето на аватара,ама що тряяше да повтаряш абсолютно същото каквото и юзера над тебе?!Баси хората.
А по темата:
Човече,кефиш ме.![]()
![]()
![]()
бтв не е смешно.Супер боли.Няма да те разубеждавам,щото си си решил и като толкова искаш с кола маска-стискай зъби и си повтаряй "Мечка страх,мен не страх." Ама глей да не те чуе козметичката,че ще помисли за луТ.
iznenadvate me pove4e i pove4e.stiga s tezi glupavi vaprosi we hora
.ako ne iska6 da te boli se brasni :P .
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
о май божеее на къде отива света![]()
Ха-ха-ха![]()
аа ти ме разби напраоте тфа беше въпросът просто
![]()
![]()
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
аахахахахахахахах![]()
Добре,че си мъж и няма да ти се налага да раждаш.Щом колата маска с упойка...
![]()
are stiga be i mne me bole6e pak ve4e ne me boli ebati mujete zatvarjdava se 4e nie jenite sme si nai pffffffff![]()
![]()
![]()
Lidokain sprei4e moje i da podeistva ideino e mejdu drugoto![]()
![]()
Kolkoto puti sum si pravila kola maska na triugulnika iam 4ustvoto 4e seki put e po bolezneno! Poprincip se svikva-sviknah navsqkude drugade no tam mi e adski 4uvstvitelna zona nz!![]()