- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Tрудно е да си различен на дне6но време....
..... говоря за в1ншна красота ( то е ясно 4е в1тре6но всички сме различни) имам чувството че, света е различен в рамките на своята об6тествена група като например : ''емота, метали, делови хора....., фешанките и т.н'' ( тук маи трябва да има и група тип '' бритонче ''![]()
![]()
) та мислта ми е , че преди това не ми праве6е голямо впечатление но сега адски мн ме дразни! все едно всички сме правени по каталог!
колкото и да му се иска на човек да е разли4ен и индивидуален ( говориме за дрешки,прическа...грим) е мн трудно в този свят! вземе6 си не6то и на др я ден полвината ти познати и те така....... мн е тапо...... [-o<
[-o< ,освен разбирасе ако не пазарува6 от чужбина или не си някав мулти-милиоер.... оф хора мн се дразня! не бадете робове на модата ( ест и не и обратното да ходите с на баба ви сукманите) просто бадете различни... но какжото и да си говоря.... сигурна сам че до пролетта наи касно си4ки 6е се засипете с новото лилавко....дет идва на мода. оххх недеите, не сте клоннинги! отличаваите се от др те и бадете разли4ни!
Първоначално написано от ™G-Baby™