.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia

Малко да си пофантазираме :)

Iskate li da jiveete v edin utopi4en svqt ? A togava kak 6te izglejda toi spored vas ? Mislite li 4e 4ovek moje da sazdade edin takuv idealen svqt i toi da bade za vsi4ki priet i razbiraem ? I da popitam o6te ne6to ni6to 4e ne e prqko svarzano s tova Mislite li 4e sa6testvuvat pove4e ot edna vseleni i vqrvate li 4e na momenti te mogat da se presekat ? Bqh pro4ela v edna kniga edna ideq za svetove razpolojeni prez edna sekunda , taka sa6testvuvat hilqdi bade6ti i minali svetove edin dodrug bez da se svarzvat ? no dali vse pak te ponqkoga ne se preplitat ?
    Tova sa moite vapros4eta nadqvam se 4e sa vi nakarali malko da porazsajdavate .Bih bila mnogo 6tastliva ako i drugi hora zadavat podobni vaprosi iskam da razbera dali i drugi hora gi glojdqt podobni samneniq
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Ми бих искал да живея в свят, в който да мога да летя, в който да имам ебати пауъра да правя дори невъзможното... Абе живее ми се във свят като този от pc играта wow.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Единственото нещо което ме свързва с думата "Утопия" .. е една фланела с този надпис!Гледам да не си затормозявам мозъка и с това нещо..и без това мисля за твърде много неща!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на Blab
    Всеки е в свой микро-свят. В определени моменти допуска в него още някого... Това мисля...
    Моят свят в неразбираем за болшинството.
    В моменти като този губя искрата на живота... Защото, какво е радостта, ако не е споделена. Не можеш да изпиташ истинско щастие... сам.

Съжалявам, отклоних се...

Голям фен
    Бих ви препоръчала няколко дози Достоевски.
    ('=

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Искам да живея в Галактиката от Star Wars. По-утопичен свят от старата Република нЕма.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна

Re: Малко да си пофантазираме :)

Цитирай Първоначално написано от hex_girl
    Mislite li 4e 4ovek moje da sazdade edin takuv idealen svqt i toi da bade za vsi4ki priet i razbiraem ?
    може, ама нема да стане..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ....за световете....според мен не сме сами някъде там много много много далеч може би има друг свят..друга система подобна на наща, с планета с някаква форма на живот....но разстоянията са толкова огромни, че нито те, нито ние някога ще можем да достигнем другия....тоест и да има някой..няма никога да разберем. Прсто няма такъв източник на енергия, планетата ни няма такъв потенциал за да достигнем толкова далеч....в момента едвам едвам кретаме до Марс с някви пикливи сонди дето е на една пишка разстояние...просто няма начин...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    как бе...изпратихме сонда дето вече е извън слънчевата система
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове