- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кремчита...
Какви кремове исползвате за лицето и какъв лосион за тяло?Аз исползвам на Dove..
и аз DOVE сега си купих и един на LOREAL` за лице много готин ама майка ми си го присвои![]()
БисквитенотоЧудовище
Еми аз ползвам на Nivea за лице,а за тяло ми върши работа на Наоми Кемпбъл Paradise Passion или на Дитер Болен един мнооо добър лосион![]()
![]()
Доволна съм а и също така за лице за почистване ползвам крем за премахване на грима и на Garnier Pure 3 in 1
От всичко съм мноооооого доволна
![]()
![]()
![]()
![]()
До сега ползвах лрем за лице на Нивея , но сега си поръчах от Орифлейм.
А за тяло - Gosh или Bettina Barty
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Eucerin за лице, за тяло Avon Skin so soft ама рядко...Иначе е мн добър![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
някъв тоник на Oriflame, добър е бтв
кремче Dove суупер рядко
лосионът ми е Evoluderm с праскова, мирише супер яко (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Крем за лице-от 2-3 седмици не ползвам,защото ползвах на Нивея и нещо почна да ми се омазнява много често кожата и й давам малко почивка.
Лосион- на Ейвън-Get Ready ,но не ми харесва особено и мисля да си вземя мляко на Дав.
аз ли4но залагам на класика - Nivea
но като 4ета останалите кво са писали...бих ви препоръ4ала с тези тежки кремове като LOREAL` и Garnier да забавите малко защото те са за по-стара кожа и по4вайки отсега с тях в мига в който смените крема запо4ва да се отразява на кожата...а не мисля 4е още отсега трябва да се по4ва това..е само споделям, всеки си решава
За лице не ми се налага да използвам...Иначе за тяло използвам на Oriflame едно кремче за тяло на Divine ..мирише много хубаво и много ме кефи.А пък по някой път разнообразявам с бебешко олио на Johnson's baby ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз използвам Loreal за лицето и не съм съгласна с marmalad4e,че е за по-стара кожа,защото на мен този на Loreal ми го препоръча козметичката ми,като ми обясни,че Nivea Soft(която използвах) не е за нашият тип(имам предвид млади) кожи![]()
в момента за лице на Dove и лосион също на Dove и на Johnson
Let The BEAT Control Your Body
За лице на Нивеа,
а за тяло ми е на Бетина Барти и на Гош :Р
Ми всичките ми са на Avon - и за тяло,и за лице!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
За лице - Нивея или Гарниер
За тяло - Дав, Фрутини, Нивея, Бетина
За лице тоалетно мляко с краставица на Био Фреш и Clean&Clear-ексфолианта.За тяло използвам един йогурт на Avon с ванилия и къпина май беше.![]()
За лице - Garnier Essentials, а понякога и на Орифлейм един с алое вера.
За тяло - Дав с краставица или Ив Роше с аромат на кокос.
Saatana vittu perkele hate crew!
За лице позлвам на Ейвън,Нивеа,Oil of Oley,Ив Роше/
За тяло-Фрутини,Джонсанс,Ейвън,Ив Роше,Венус.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.