- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв ще ви е успеха 1 срок?
Английски- 6 , Български- 6,МАтематика-4 ,за другото не ми пука![]()
xaxaxaxax i pri men ne6to podobnoПървоначално написано от be_true
taq geografiq mnogo me ma4i
![]()
ina4e: kato izklu4im kolko se osiram po si4ki predmeti, sam 4at-pat dobre - nad 5,50
ama min god zavar6ih samo s edna peticai sq 6e si nalqgam parcalkite za pone 5,80 taq (geografiq i ruski si pi6a avtomati4no maksimum 4-5
)
no vse pak me barka samo BG, Mat, i ZIP Mat po koito 6te imam saotventno 5,6,6
Пф...аз пък тоя срок съм пъъълна излагация. Е, не съвсем, ама като се има предвид, че миналата година завърших само с две 5-ци... Трагедия!! Но така или иначе мен ме вълнуват само Английския език и БеЛ, където проблеми нямам![]()
ПП: ... сметнах си успеха (ако оценките ми евентуално бъдат същите) и се получава 5,42Единствено по математика може би имам възможност за 6, което би било супер -> получава се 5,50 точно
![]()
ПП2: Хора, днес имам класно по математика - пожелайте ми успех!![]()
Или точно 5, или 5, (1)
Комплексирах се вече, много сте умни тук...![]()
Леле, наистина съм много зле... бях сбъркала при смятането. Нови резултати, не мога да повярвам...Първоначално написано от gorska
5, (6) или 5, (7)
Сънувам ли?!
![]()
![]()
![]()
П.П. Ако някой се интересува за грешката при изчисляването на средно аритметичното: една оценка я бях пропуснала при събирането, но не и при деленето!
дааа.. голямо удовлетворение ми е да знам, че по най-трудните предмети съм изкарала 3.. тъй като аз просто не уча.. и утре ще ме изпитва по биология.. пак да ми пише тройка.. ехеее а как ми се карат кънки.. и ми се свири.. но още сега мисля да седна и да науча за тая шибана тройка, че ми писна от даскало.. макар, че днес изкарах 5 по математика.. и аз не знам как.. еееехххххххххПървоначално написано от Electronic
e basi zubarite ima tuka-a we hora vie po cql den pred u4ebnicite li kisnete?-az imam 6estici samo po angliiski,ispanski,grafi4en dizain,risuvane i muzika-po vsi4ko stanalo glavno 4etvorki-za malko po biologiq,himiq i fotografiq da mi pi6at 2 ma se opraviha ne6tata i sa sam s ne6to ot sorna na ot 3 do 4. 6tqh da se izradvam ako i taq godina polu4a 2 po nqkoi predmet
4.48/5.20 някъде там!!!![]()
![]()
![]()
5.20-5.30-5.40
Мързи ме да ги изчисля ама ше имам маса 5ци. Ма няма да имам 4-ки![]()
некъде към 5,50, таз заветна оценка...
PROUD MEMBER OF THE PACK
Бах маа МУ като чета тея мнения се чуствам мн глупавС 4 най-много 4.20 и се кефя алел аз съм бил много залухав
Първоначално написано от AnincetoSexy
5,85
Hahhaha moq puk 6te e 5.33Koeto e mnogo dobre za6toto ot 3 godini ne sum vijdal uspeh nad 4.75
Ama taq godina se stegnah i imam 5 po mat. i 5 po bel.
![]()
Тоя срок не е от най-успешните, даже никак, ама втория срок повече.![]()
uff az se setih za uspeh v kraq na sroka i izkarah 6estici ama predi tova tiqq\ 3ki mi vidqha smetkata...nqkude kum 5 6e imam vtoriq srok pove4e![]()
емии... мн кофти успех4-ка.. :>
4.66![]()
![]()
![]()
~~~GooD~GirL~GonE~BaD~~~
Лош![]()
ми 7ми клас съм и 1 срок..както никога 6.00!!![]()
![]()
Ами щом целият клас само по - АНГ имами 100 двойки целият клас общият ни успех по химия е 3 смятайте................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!