- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв ще ви е успеха 1 срок?
оле направо ме е срам да напиша като гледам всички с 6 .. аз скромно- 4.60![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Хах, и мен ме е срам, много сте умни беМоя успех също е 4.60, заради тъпата алгебра и геометрия
![]()
С 5 .. и съм си доволна![]()
Днес си видях делото и се оказа, че една петица ми проваля оценките... Егати, толкова учих понякога за края на срок някакви пълни глупости и една оценка по ЗИП информационни технологии от преди 3 години ми разваля нещата. Успехът без матурите щеше да ми е 5,99..., сега ще е 5,68 някъде... защото нали ЗИПовете са отделна оценка и то имаме само два, по единия 6, по другия 5 и после се прави средноаритметично на основните предмети и ЗИП-овете.... Много съм разочарована, защото имах 5 и 5,5 като текущи оценки тогава и можех да имам 6, ама г-жата ми обясняваше, че не ми влизат никъде.
5.46![]()
![]()
Ако става дума за мен ЗНАМ и ми е много гадно!!!!!!!!![]()
5,50![]()
Xa-xa.Spoks i az sym taka,moito mai beshe 5.44 ili 5.45Първоначално написано от kiss_poni4ka
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
zavarshih 1 srok s 3.75i skoro nashte she me uchat da letim prez terasata ma mi e se taq
я аватара на satity е момченцето от "предизвестена смърт"
Аз много се борих за моето 5.64![]()
5.53др я срок пове4е
Първоначално написано от ™G-Baby™
Не е верно, повечето имат под 5.00 ама ги е срам да си кажатПървоначално написано от love_enrique
![]()
Майтап бе, не искам да се подигравам, но се постарайте тия дето имате под 5.00 ... аз завърших 1-ви срок с 6.00, да не верваш![]()
5.13!!!Рекорд в гимназията/личен/![]()
4,92
ТУ в София? Каква специалност си и какво си завършил преди това? Какво учиш по електротехника?Първоначално написано от Lake_bodom
В нашия клас са 12 човекаПървоначално написано от namina
За поредна година сме с най-високия успех в училище.
Първоначално написано от Psychopath*
Първоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
Да. КСТ. ЕзиковатаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
. Методи за анализ на вериги (клонови токове, контурни токове, възлови потенциали, баланс на мощности, теорема на Тевенен); резонанс; вериги с взаимна индуктивност; четириполюсници; периодични несинусоидални процеси; преходни процеси - класически метод, операторен метод, интеграл на Дюамел; метод на Нютон-Рафсън.
Всъщност аз изпита го взех на поправката (горд съм). Предмета изобщо не е труден, но червените даскали за да ти пишат 3, трябва да им решиш почти всичко.
И... ако обмисляш да ходиш в ТУ... помисли си пак.![]()
Баа...по ОЕ бях на изпит в 9 клас. Тази година пак ми преподава същата учителка и ми се извиняваше и се мъчеше да ме убеди, че точно мен няма как да ме е оставила на изпит![]()
Гадни неща учиш, много смятане има там. Пък за моето ходене до ТУ...правих си такива планове до скоро, ама тази математика не ми харесва. Физиката съм я позабравил...точните науки ми куцат на мене![]()
ми наистина много много лош ми е успеха за 1-я срок4.75
![]()
Има решаване на системи линейни уравнения с комплексни числа, както и диференциални уравнения. На всичкото отгоре искат да смяташ вярно, ако не получиш отговорите не пускат. Единствения начин да си гарантираш верни отговори е да си купиш калкулатор, иначе получаването им ще е по-скоро случайност.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
С математиката и физиката може и да се оправиш, но щом не ти вървят точните науки, определено не си за там.Абе не ти трябва, ТУ е ебати спрялото място.
Как бе? Нали било толкова напреднало а-у?!Първоначално написано от Lake_bodom
Баси, започвам да се замислям ще пробвам ли дори да влизам някъде![]()
Ти от къде се знаеш с чичо Любчо?
аз забих на твърдо 5, не съм много доволна до сега не сам падала под 5.70![]()