.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

кво ви става ?

извинявам се ако по-нататък съм по-груба в поста си ама:
    не моете ли да си седнете за 1-2 часа на гъзовете и да си напишете тъпите есета,преразкази,съчинения и т.н. ами се прайте на гъзари и пишете теми моля ви помогнете имам да пиша есе,а вие в тва време си се шляете по магазините.Еми не стаа - едва ли някой от форума ше се хване да ви напише домашното,та пускате милион теми знам че темата е безполезна ама тряяше да си излея гнева писна ми кат отвора раздела и да глеам 20-30 теми със заглавие "помогнете ми есе по.." или "помощ..есе" 7 клас съм и си скъсвам задника от учене,за да влена къдет искам,а вие се надяяте хорра които не познаате да седнат и да ви пишат домашните само и само щото на вас не ви се занимава,а и кои ще е по магазините и кафенцата вместо вас..не тва е изключено да седнете и да напишете 1 лист,как ще стане тва нали другите ще ви се присеят че сте почнали да учите.
    земете се в ръце да го е.ба бахти

offf kolko te podkrepqmmm e sea tfa se qdosah 4e na 100 mesta napisah edin sait (deto ima v nego temi, eseta, LIS) i v podpisa si go slojih i postoqnoo kakto ti kazva6 "pomo6t ese "
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

подкрепям \/ ее поне ако ги марзи да пи6ат в гоогле и там има колко много..не тука то пак чак толкова
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Град
    Bikini Bottom
    Дори не ползват чичо гугал, а чакат ние да го намерим и да им дадем линк, ма докато има балъци като мен, които да им намира темита, ще има и тарикати които ще пишат тук, вместо да си потърсят... да не говорим, че есето е ЛИЧНО МНЕНИЕ, а не да го свалиш от някъде :P

absolutno pravi ste vsi4ki "molq vi pomognete" i t.n. to nali tova e nai lesno . hora q si razmardaite malko mozycite i pi6ete ili si ima google- tarsete
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Ст.Загора ;)
    da i az vi podkrepqm ama.. ako teq deto nemogat da si razmardat mozacite i sa kato men daskala da im iska 2 golemilista format A4 deto as mu gi napisah i be6e 100% vqrno tupaka mi e pisal 3 togaa si predstaqm teq kolko 6a imat ama za6to puk tyka molqt da im gi pi6at ima si dr saitove za taq rabota
    FeeL the HOUSE music

се едно на някои му пука че са скъсваш да учиш

не е въпрос на мързел ...
    колко време седя и мисля и не мога нищо да измисля
    и пиша некви пълни глупости..просто не ми идва от вътре..хах
    еми да,аз веднъж така сама си го написах
    и отивам на другия ден и всички преписали от някъде
    ииии всички хубави оценки ,а аз ..
    не помна колко изкарах,ама определено е по-малко
    от преписаните от нета
    :P

ми да..аз имах за понеделник да пиша доклад по физика-предмета който най-много мразя ама като не намерих нищо в гугъл не почнах тук да ви се моля някой да ми го направи наготово а си го написах сам

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Съгласна.
    Айде да съчиненията разсъждения, иди доиди, ама пък за есетата... тва вече прекрачва всякакви граници! Все пак есето трябва да съдържа мисли на човека, който го е писал, а не на някой гений, който е написал 2 тома и ги е качил в интернет!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хаха и аз така мисля...Даже да си призная и аз ползвам гуугъл за домашни по литература и т.н. ...НО не пиша тук,защото знам,4е няма да ми помогнат ...Този раздел е създаден за да ни помогне да го напишем сами(есето или нещо подобно),а не просто да го препишем.Имам предвид само на се насо4им ако не ни е ясно нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си