.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен
    Град
    Sofia

любов ли е ??

прекрасно приятелство между момче и момиче, голямо доверие, сексуално привличане, невероятен секс и..всеки ден заедно... може ли да се каже че това е любовта ?
    или може би е готин секс между най-добри приятели ?
    Bez podpis

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Без чувства ... не е любов според мен
    По скоро второ
    "или може би е готин секс между най-добри приятели ?"
    >>> House Music <<<

Ами...би трябвало да си задедаш този въпрос сама. Просто седнии си помисли: Ако разбереш нещо ужасно за този човек(че е наркоман, че е извършил престъпление в миналото си) би ли продължила контактите си с него? Правиш ли неща, които не искаш, за да го накараш да се чувства добре? Може ли неговото щастие да те направи щастлива? Би ли му споделила най-съкровените си тайни? Ще ревнуваш ли ако ти говори за друга жена? Представяш ли си живоа без него? Въпроси колкото щеш. Ако на повечето отговяряш с "да", според мен има нещо доста повече от приятелство...

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Ами...би трябвало да си задедаш този въпрос сама. Просто седнии си помисли: Ако разбереш нещо ужасно за този човек(че е наркоман, че е извършил престъпление в миналото си) би ли продължила контактите си с него? Правиш ли неща, които не искаш, за да го накараш да се чувства добре? Може ли неговото щастие да те направи щастлива? Би ли му споделила най-съкровените си тайни? Ще ревнуваш ли ако ти говори за друга жена? Представяш ли си живоа без него? Въпроси колкото щеш. Ако на повечето отговяряш с "да", според мен има нещо доста повече от приятелство...
    напълно съм съгласна на мен не ми се вярва да сте просто най-добри приятели

Мега фен Аватара на koalka
    Най-вероятно второто, но вие сте нещо повече приятели, а не "приятели, които правят секс"...Такова нещо няма.
    И в крайна сметка защо не сте заедно, след като всичко е толкова хубаво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си