.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    BG.Plovdiv

Как да го задържиш?!..

Значи---с моя приятел сме заедно от 4 месеца ..а иначе се познаваме от 2 години и преди бяхме най-добри приятели..но така стана,че ...--- на практика всичко върви що годе добре ..но в деиствителност ...аз имам по 1-2 1ч. свободни седмично ...заради уроци и т.н...--и се виждаме по-рядко...тревожи ме това,че от 2-3 дни не ми е казвал,че ме обича и вобще нещу миличко ../само едно мило вчера,ама тва щот му било на кеф/ ----някой ще кажат,че няма смисъл да се тревожа ..но просто като не го виждам поне може да се държи по-мило и да ми показва,че ме обича ../защото иначе човек може да се осъмни/ ---и така ..мисля че нещу куца,но нз какво точно ...дайте някой съвет как да не изгубя единствения човек,когото обичам повече от всичко .. :S ; ))
    НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..

кофФти ...

Ами ако се виждате толкова рядко е възможно и той да е поставил под въпрос чувствата ти. Покажи му, че те е грижа и че искаш да се виждате по често дори да не е възможно на практика.

ами...не чакай той да ти прави комплименти и да ти говори мили работи,а действай ти.Тогава ако пак се държи така седнете и сериозно поговорете за това което става.успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си