- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен съм!!!
Здравейте.Обичам вииииииииии.
Аз съм момче на 17 (почти) и съм влюбен.Обичам я безкрайно ,тя е най-хубавото което ми се е случвало.Луд съм по нея.Тя също ме обича.Когато сме заедно се чувствам прекрасно и мога да говоря с нея за всичко ,тя ме разбира и аз я разбирам.
Чувствам се прекрасно ,щастлив съм и не мога да мисля за нищо друго освен нея.Опитвам се да уча ,да гледам телевизия ,да чета книга или просто да правя нещо друго обаче се за нея мисля.
Целия свят ми се струва по-красив и хубав.
Обичам я и ме обича.За нея съм готов на всичко.
Радвайте се за мен ,защото обичам и вас.
Поклон пред ЛюБОВТА!!!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Съжелявам те приятелю ако това е отговора ти.Пожелавам ти да срещнеш любовта.Първоначално написано от GolDeeN
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
И аз, мамка му![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
=D> =D> =D> Много радостни мигове ви желая
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Как е да си безсмъртен?![]()
Супер много се радвам за теб.
Аз още си чакам и на мен да ми се случи взаимната любов...
Любовта Е свобода! Обаче мисля, че това можем да потвърдим само влюбените...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Радвам се за теб
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
SuPeR [R]aDvA! Se Na JiVoTa![]()
![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
bravo, bravo, bravo i pak bravo =D> =D> =D> =D> =D>![]()
![]()
![]()
I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..
е пич искрено ти завиждам но при мен малко важи фразата "кажи ми щом незнам какво как да вярвам в любовта " ае да се кефиш и за мен ..много щастие и красиви мигове ви желая![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хей, радвам се за теб![]()
Де да бях и аз така
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първоначално написано от chocolate`kiss
И на мен ми се иска....![]()
i az s1m vlubena!![]()
pone edin ot nas da zn kvo iska i da e 6tastliv!ne ispuskai momenta--->savet4e!![]()
и аз те обичамПървоначално написано от Jaden
![]()
![]()
и азмн се радвам за теб
![]()
ahmm bravo bravo...edno vreme i az bqh...be6e hybavo do 1 moment...e nadqvam se si4ko pri teb da e na 12![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...