- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идея за прическа..
Искам да ми дадете някаква идея за секси прическа.. Писнало ми е от тия преси и искам да е нещо оригинално и различно..Все пак днес е петък ..а понеже с приятеля ми имаме малко проблеми и съм решила днес да изглеждам секси и ослепително..но не мога да измисля подходяща прическа..
![]()
![]()
Ако има значение косата ми не е мн дълга и имам бретон на една страна..![]()
az sega sam si nakadrila kosata s pqna i sam q pribrala s "banan" mn qko stoiprobvai ako iska6
aMi aZ sAm spr FeN pO pRi4esKi i mNogo pAti sAm si q smEnQL i to do toLkova 4e nIkoi dA nE mOJe da mE poZnAe! aZ ti pReporA4vAm dA si nAprAvi6 nqkolko sini,4erveni,rozovi takiva po neobi4aini ki4uri na britona i da si q skasi6 oTzaDe i da q dIgnE6 na BoDLi4ki iLi q sKasi pO mAlKo i q nAkadri :P dAno da sam Ti pOmoGnAL
no aKO mi prati6 tvoq sNimka moGa da iZmisLq ne6tu dR ;] a i da ti kaja az sam s dosta razli4ni pri4eski i vinagi si4ki me gledat ili me spirat da me popitat za pri4eska ne6to ili da se zaPozNaem taKa 4e mnoGo e qkO da si s fE6an pRi4eska![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Щях да ти издам моята купонджийска прическа, 'ма щом ослепителна за приятеля, не върви.
Иначе, да, къдриците са добра идея. Измий си косата и я начупи при сушенето. Някоя диадема, шнола, или нежна фуркета с камъчета и си готова.
Е be_true издайги пък на нас де :P .
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Утре направо ще го снимам. :PПървоначално написано от lonely in my live
ЧакамеПървоначално написано от be_true
![]()
А аз защо така си окепазих косата, не знам![]()
What you give is what you get!
И на мен ми е интересно да видя.Първоначално написано от be_true
![]()