.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Депилиращи кремове

Абе тук един приятел ми вкарва филми, че траят по един месец и изгаряли от корена и тем подобни .. нещо вярно

Град
    На северния полюс
    Депилиращите кремове и самобръсначката имат един и същи ефект,но просто при депилиращите кремове е гладко,а не боде както при бръсненето.Не съм много информирана по този въпрос,но тва знам.
    Пък и не знам...според мен не е на аванта много щото ако си с по-нежна кожа и може да се получат зачервявания и т.н. тъй като е химичен продукт.Пък и аз веднъж си бях взема-дадох 6 лева и накрая не успя да ми махне космите.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами почти същото като при самобръсначката както вече обясниха преди мен,но е по гладко и трае малко по дълго.Иначе Стрип имат хубав депилиращ крем,пробвай.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Ами според мен е пълна загуба
    на време...аз си правех с крем Вийт...седях 5 мин омазана като маймуна и обикалях къщата...и след 2 дни пак пораснаха...просто няма смисъл...а ако искаш да си правиш на краката трябва да използваш цялата тубичка...а тва че трае един месец е пълна глупост...
    OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd

ELEA?

За да не отварям нова тема... Някой, който е ползвал депилатор на ЕЛЕА за бикини зоната ако може да си каже мнението за него. Качеството му като на другите депилатори ли е? Мерси предварително

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна

Re: ELEA?

Цитирай Първоначално написано от vodno_kon4e
    За да не отварям нова тема... Някой, който е ползвал депилатор на ЕЛЕА за бикини зоната ако може да си каже мнението за него. Качеството му като на другите депилатори ли е? Мерси предварително
    като цяло "елеа" е гаден крем
    Let The BEAT Control Your Body

Ами, честно казано, аз харесвам депилаторните кремове,но те са много нетрайни!

Такъв крем съм ползвала само веднъж. Не бях очарована. Става по-бавно от бръсненето, а ефекта според мен е един и същ, с разликата, че с крема може нещо да ти стане на кожата, защото това си е яко химия ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Трае супер малко и аз от личен опит знам..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

SpringBreakers
    Guest
    Дали някой ще види все пак е от 2008 година Не ми трябва да е за много дълго,действа ли добре все пак?(говоря за крачката)

Град
    Варна
    Абе аз си взех един депилиращ крем 'lycia' и съм много доволна.Никакви зачервявания или обриви и всички косъмчета си паднаха.Да спомена само,че досега не съм ги махала със самобръсначка,кола маска или епилатор.Наистина съм доволна.
    Не ми пука за вашето тъпо мнение!

Депилиращите кремове на суха кожа ли се използват?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си