- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- моля ви кажете ми управдание за да жлезна в някой час
работата е следната:утре имам много гадна контролна и не искам да карам час,нямам проблем дори ако ми пише отсъствие.Моля ви кажете ми какво да кажа на учителката като ме попита защо не съм била предния час
ama ne iskam da me namrazi i nakraq na godinata![]()
Браво Къци ... Пляскай си самКажи че Молците са изяли всичките ти дрехи
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
mi zavisi ako ti e parvite 4asove si izpusnal/a reisa ili si se uspal/a...... vinagi ima kvo da q metne6... nqmalo e reis podhlaznal/a si se i si padnal/a ili ne6to takova a i ako moje6 da se podpisva6 kato maika si ili ba6ta si moje6 da si napi6e6 belejka....
Plu6enoto ti me4e ima6e rstroistvo ... Sea seriozno: miii 6te vleze6 kam sredata na 4asa i 6te kae6 : Ima6e opa6ka vav WC i si 4akah reda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
"бях болна" "беше ми зле и отидох на лекар" и сякви такиа![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
Кажи, че ти е било дошло и че много те е болял стомаха.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Кажи, че не си могла да измъкнеш баба си от костюма на жената котка![]()
Най-добре кажи, че се е случило еди какво си, което хем ти е попречило да дойдеш в клас, хем ти е попречило и да учиш предишния ден. Едва ли ще ти повярва де, но шанса е по-голям![]()
Kaжи,че една калинка се е опитала да се сбие с теб по пътя към даскалото.![]()
![]()
![]()
![]()
Или и кажи,че си се изгубила из киселите млека в супера [-o< [-o<
...
Да,знаем,че всички сте влизали в глог!
Т'ва за стомаха е добро...
Или пък толкова не можеш да кажеш,че ти е било лошо?
боляло те е глава,виело ти се е свят ...
нещо подобно
А що трябва да се обясняваш...
Защо въобще трябва да бягаш?Все пак в крайна сметка,все някога трябва да направиш това контролно...
Или го правиш,за да се подготвиш по-добре?какво си правила тогава през цялото време.И във двата случая ти си виновна.![]()