.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Кчво правят тез` момчета

Аз по принцип на даскало съм втора смяна. Затова ходя на фитнес рано сутринта. Така например, една средностатистическа моя тренировка трае около час и половина(По принцип от 8:30 до 9:45, а понякога и до 10:00) и съм доволен от тях.

Хубаво

Обаче често виждам мои връстници, които идват и за има-няма 30 минути идват и си заминават. Така например в сряда, дойде един, направи 2 упражнения за рамо(раменна преса с дъмбели и издърпване) и едно за бицепс(Скот).

Виждал съм и други от мойто даскало, които идват сутринта за да направят гръб, а после идват следобяд за да направят друга мускулна група.

Що тъй?

аз лично ще ти кажа от опит че вечер е страшно разтоварващо да тернираш. малко с храненето е шит, но няма проблем да си носиш на училище овес (смлени овесени ядки) или бисквити (обикновени, пак смлени) а така разпокъсани тренировки, за които ти говориш - сутрин едно, следобяд друго... не смятам че е много правилно, но немога да кажа нищо компетентно по въпроса. може би ако питаш тях самите ще получиш най-добрия отговор. може би го правят и от липса на време, кой знае...
    ето ти един сайт с полезна инфомация http://www.bb-team.org/
    сигурно го знеш, но акко не - ще ти е много полезен
    п.п. от колко време тренираш?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Що тъй какво?
    Що тренират по два пъти на ден? Ам защото имат възможност. Аз ако имам също бих тренирал по два пъти на ден. По-кратка тренировка, по-концентиран, по-свеж.
    Иха сутин силова, вечер кондиционна. Сутрин тежки петици и вечер някакви пудовки. Е деба, що няма време

Що са им кратки тренировките? Ами може би понеже толкова могат.

Някой протоколи като Табата, някои комплекси (примерно мечката, която няма нищо общо с упражнението наречено "мечка" - t-bar row), някой тренировки с пудовки - абе доста неща няма как да ги правиш повече от 15-20 минути. Табата умираш след 4. Та като няма време - един комплекс и си патрон.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    п.п. от колко време тренираш?
    От почти 10 месеца

Все пак благодаря за коментарите ви

sashakiss nedei gleda drugite ko praqt ti si prodaljavai taka ....

Град
    Пловдив
    И аз кат бях 2ра смяна дигах вечерта . След тренировка си лягаш и мускулите ти почиват, а не тепърва да ходя на даскало..

Град
    Gangsta's Paradise
    В интерес на истината си е доста добре да се ходи на тренировка вечер,верно си е разтоварващо

А колкото до некво учудване и аз имам такова,а именно - оня ден един не повече от 7-8 клас си бутна 120 на лежанката

За химията години няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си