- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Комплекс
И аз така викам. Погледнете наоколо - колко необвързани миньончета има и колко необвързани дребосъциПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Ще сравняваме ли на кой му е по-гадно?
Какво значение има дали си ниска или не, ако човек те обича, заради самата теб!?
Първоначално написано от Kettty
Абе дете, първо ти на колко си? Щото примерно аз съм почти на 16 и съм 1,56... И олеле боже почвам да ева, така ли? Няма кво да се косиш, хора всякакви... Освен това аз със мойте 156см абсолютно, ама наистина винаги съм харесвала момчета над 1,75-1,80...
И за всеки влак си има пътници, нали така?![]()
Аз съм доста висок. И обожавам миньончета. Познавам и доста други такива момчета. С една дума - няма какво да се впрягаш за глупости, а " всеобщия идеал " не е толкова всеобщ, колкото си мислиш![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
160 ??? И се оплакваш... не разбирам кво и има на тази височина ?!? По хубаво ли щеше да ти е ако си няква двуметрова щека която стърчи с една глава над приятеля си и се навежда за да го целуне ? Миньончетата са сладкиDon't Worry !!!
P.P. Аз съм 163.. и кво от тва ?
О боже намерила си за кво да се комплексираш.. И аз съм ниска ама не ми пука, нямам никъв проблем..
Животът е адът описан в Библията!
![]()
![]()
еми повечете момчета си падат по ниско момичета .... ти си от котиращите се джобни мацки
Няма да те утешавам,защото знам за какво говориш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А тия седем-осем сантиметрови тънки токчета които нося ми взимат здравето![]()
Ne se izlagai .. djobnite gadjeta rulirat ( bez da se obijdat visokite momi4eta )
Moqta priqtelka e 163 a az sum 184 .. ama do sega ne sum q 4ul da se oplakva 4e e niska ( kato izklu4im fakta 4e postoqnno se oplakva 4e e debela teji edva 40kg) taka 4e "dont worry be happy" kakto sa kazali bratqta amerikanci.Li4no na men bi mi bilo neudobno da se natiskam "BEZ DA SE OBIJDATE KAZAH! " s nqkoi "kon" deto se navejda ili az se povdigam na prusti
![]()
We won't let them change how we feel in our hearts
We're not gonna let them control us
We won't let them shove all the thoughts in our heads
And we'll never be like them !
Глупаче. Момчетата харесваме ниски момичета. Особено ако сме по - високи от тях. Така ние се чувстваме силни и леко ни се подхранва егото. Аз пък обожавам ниски и най - вече срамежливи момичета. Големи сладурани са
![]()
![]()
Благодаря ви много эа мненията.Прави сте!
Но все пак аэ продължавам да си се комплексирамПросто като си се представя до момче 180-185 и ми става смешно чак.А пък като эастана до такова момче се чувствам като лилипут
Не энам де,може и да си внушавам,но имам чувството,че е ядскиии смешно .Абе луда работа....
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Не , не е никак смешно.
Не съм сигурен, май Уди Алън го беше казъл : "Избрах по - малкото зло, хванах си по - ниска жена"![]()
Дишай чедо и ти ще си фанеш някой. А пък след като ти е некомфортно с високи момчета, хвани си някое сходно на твоя ръст.
Мерси эа укоражениетоПървоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
na4i visokite momi4eta sa za dve sedmici ?!!?!?Първоначално написано от yaggi_v-power
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ami to seki koito zastane do po visok ot nego s edna glava i sa 4ustva nisak xaxhahxahxahq zastani do edin 150 ili 155 da se po4ustvash visoka xaxa
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Наистина не мога да разбера как това може да е проблем, съвсем нормална височина за момиче...Въобще не си толкова ниска.Не трябва да се отказваш само, защото си толкова висока...
е извинявай ама като не приемаш съвети за ко си пуснала таз тема я престани да разиграваш хората,била ми 1.60 и е била ниска и аз съм 1.60 ама не се чуствам ниска даже съм си много добреПървоначално написано от Kettty
П.П и не мисля че на едно момиче дето е 1.60 може да се казва минионче по простата причина че ти може да си 1.60 пак да си на 11 години
МИНИОНЧЕТА СА ТЕЗИ ПОД 1.55.
нямам думи от тапнята ви![]()