.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Мразя го

Мразя го

Значи преди около 7 месеца тръгнах с едно момче,което мога да кажа че не харесвах особено.След около месец започнахме да се караме за разни неща,той непрекъснато ме лъжеше.И така спряхме да се виждаме, да си звъним(по-скоро той защото ми звънеше от чужд телефон) без да си казваме нищо(че късаме).И сега след като най-после тръгнах с едно момче, което много харесвам,получавам смс-и от "бившия", че още ходим и некви такива глупости.Сто пъти му звънях и говорихме ,казах му че вече не ме интересува и да ме остави на мира,но той продължава.100% сам сигурна, че просто са няма с коя да ходи и се е сетил за мене.Помагайте какво да му кажа за да ме остави на мира.За сега нищо не помага.

Re: Мразя го

Ами така става като тръгваш с някой без да имаш чувства!Следващия път мисли преди да се занимаваш с хора-цитирам "които не харесваш особено"

Град
    Бургас
    ако не сте в едно даскало е лесно, смени си номера на GSM-a и готово или кажи на новото си гадже да го ступа набързо

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    А защо въобще му обръщаш внимание? Вие като не се виждате нищо не трябва да те притеснява,все пак не можеш да ходиш с някой,с който само на смс-и го караш.. Пък и след като види,че на теб не ти пука ще те остави,все пак не мисля,че ще иска да е вечно палячото,които става за смях пред другите.. А да защо не кажеш на сегашния си да направи нещо по въпроса,щомто оня не разбира от дума.. И друг път мисли с кого тръгваш..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    //Тегли му една хубава бай Ганьовска.. Кажи му да върви по дяволите и му затвори!//
    kiss_me{P}
    Вие като не се виждате нищо не трябва да те притеснява,все пак не можеш да ходиш с някой,с който само на смс-и го караш.. Пък и след като види,че на теб не ти пука ще те остави,все пак не мисля,че ще иска да е вечно палячото,които става за смях пред другите..
    \/ Най- добре е така! Остави го да те търси, да звъни.. все един ден ще престане!

МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Prosto ne mu obra6tai vnimanie i go ostavi da se prai na int ... kaji mu vednaj za vinagi 4e si4ko e prikliu4ilo za teb i kvoto i da napravi nqma da si promeni6 mnenieto i nqma da se vurne6 pri nego i ili si smeni nomera ili ne mu digai ne mu otg i taka .. to nakraq 6te mu pisne i 6te spre Moje i da go zapl6i6 s nqkoi :P \/

Супер фен Аватара на miShle
    Абе изобщо да не ти пука.Той какво може да направи?!? - Нищо. Не му обръщай внимание и си гледай момчето...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    sofia
    трябва ли да правиш нещо нека си звъни нека пише смс както казаха ве4е-сменяш номера и готово и кво зна4и тва 'още ходим' да не сте женени 4е още да сте обвързани

Град
    На изток от рая
    Следващия път като ти се обади,го напсувай така,че друг път да го е срам да ти се обади

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Е избягваш го? К'ъв е проблема? Спираш да му говориш, не си вдигаш телефона, подминаваш го като го видиш... преустановяваш всяк'ви контакти с него и толкова.
    Като не разбира от думи, тогава без тях...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си