[quote="ЦвЕтИт0"]Познато ми.Имам моменти в които и аз се чувствам не на място без видима причина. Wink

Как си със самочувствието, харесваш ли себе си, визията си, характера си и т.н.Въобще как се възприемаш?Това оказва доста голямо значение.Ако ти самата/самия не си уверен в себе си, няма начин да завържеш разговор с когото и да е, възпиран от страха да не стане някоя издънка.Не бива така, бори се с това нещо и съм сигурна, че един ден, рано или късно ще го преодолееш и ще разбереш, че напразно си се страхувал от това да не останеш неразбра или някой да не си създаде лошо впечаталение за личността ти.

Просто бъди себе си и не се преструвай, защото когато човек преиграва, околните го усещат и ситуацията тотално се забатачва.Успех и по-бодро. Wink

[/quote

Mersi,s viziqta sum mnogo dobre,imam 4uvstvo za humor,no samo pred nai-blizkite hora i s tezi koito se poznavam otdavna. Kato sum s nepoznati ne znam kakvo da kaja,sduhvam se. Primerno sednal sum v kafe i trqbva da otida do toaletnata (ili disko saotvetno) i pri samoto preminavane prez horata vse sum pod naprejenie kak to4no 6te se dvija,abe vse edno si postoqnno pod nabludenie. Da se nadqvame 4e 6te se opravi.