istina li e che ako qde6 samo naturalen shokolad i nishto drugo ne se napulnqvalo ot nego a mojelo i da se sukne![]()
![]()
![]()
това е шоколадова диета и е много тъпо според мен.да така наистина се отслабва като ядеш само шоколад около 1 седмица,но още на втория ден започва да ти се гади от шоколад и после го намразваш.няма смисъл да си разваляш вкуса с такава диета.
Обаче ще трябва да ядеш през 1 час, защото сладкото засища бързо, но за кратко.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз така мисля. А и този натурален шоколад по принцип не ми допада особено, да не говорим в такива големи количестваПървоначално написано от `Death`Whore``
Аз лично не бих се подложила на такава диета, но на теб пък може да ти хареса.
Натуралният шоколад е без захар...И не е особено вкусен. Даже е горчив.
Да,обаче както каза Death Whore,трябва през час-два да ядеш...
Не си струва-хем ще идат много пари за да си набавяш шоколада,хем няма да ти е вкусно...
Още повече,че ще си прецакаш здравето, 'щото само от шоколада не можеш да си набавяш нужните витамини...
...а и натуралният шоколад е много по-скъп...ще ти трябват много пари...не се бях сетила![]()
Много си е добра диетката, от личен опит ви казвам, плюс тва не е скъпа. За цял ден: 250 грама шоколад - натурален, може аериран. Аз я правех с натурален и млечен и пак свалих за 3 дни. За 7 дни могат да се свалят до 4кг![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
аз диетата я знам със 200 гр шоколад, без крем или ядки + 1 салата на ден...7 дена, не помня колко се сваля обаче (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
По-добре мини на източна диета.Тя не лишава организма от нищо за времетраенето на диетата ,да не говорим че няма да ти писне от шоколад
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Горчив шоколад?Не,благодаря.![]()
oooo verno ebati qkoto 6e trea da probvam superПървоначално написано от maroon
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Аз бях чувала за някаква актриса, която била отслабнала с 3 кг. именно с шоколадова диета...така, че наистина може да се отслабне.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Погледни съдържанието и ще видиш, че има захар. Абсолютно чистия шоколад е невероятна горчилка. В натуралния има максимум 85% какао, като в общия случай е доста по-малко, дори и в натуралния. А за това дал е вкусен... въпрос на вкус - леко нагарча само и на мен много ми харесва, определено ми е по-вкусен от млечния.Първоначално написано от `Death`Whore``
За диетата с шоколад мнението ми е повече от лошоДиета само на захар, какао и консерванти... не, благодаря.
ama vie da vzemete da 4etete malko foruma ne samo da pravite edni i sahti temi a?!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.