.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: въпрос

въпрос

здравейте нов съм във форума.Искам да попитам значи приятелката ми ме попита при мастурбиране възможно ли е да се забави идването цикъла.Трябваше да и дойде преди 15 дена и повече даже.

Град
    Търговище и Добрич :)
    да не си и създал 9 месечен проблем :P

Мега фен Аватара на amatorium
    Ami ako e masturbirala s churata na nqkoi moje da se zaavi i oshte dooosta povechko
    Eating isn't cheating - Arnold

ми не тя е още девствена и почти винаги и закаснява

masturbiraneto nqma ni6to ob6to s cikala..taka 4e ne e ot va ima kup dr faktori poradi koito zakasnqva... a i e vazmojno vaob6te da ne i e redoven vse o6te...

Цитирай Първоначално написано от *СянКа*в*МраКа*
    да не си и създал 9 месечен проблем :P
    Nai veroqtno ... nqma da har4i pari 9 meseca za prevraski
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Ако е под 18 има голяма вероятност да и е все още нередовен цикъла.Нека си направи тест за бременност все пак,за да бъдете сигурни.Защото ако е бременна,абортът колкото по-скоро се направи,толкова по-добре...

abe mom4eto kaza 4e e devstvena za kva bremennst za kvi aborti govorite.....spox pi4 rsto o6te i e neredoven

Цитирай Първоначално написано от faxy
    abe mom4eto kaza 4e e devstvena za kva bremennst za kvi aborti govorite.....spox pi4 rsto o6te i e neredoven
    Кьорава станах вече....съжалявам
    Та...Значи просто и е нередовен цикъла.Няма проблеми.Ще и дойде другия месец...по някое време.Само че вие ако почнете да правите секс-не ви виждам Всеки месец ще треперите....Или изчакайте да и се регулира цикъла,или да пие хапченца....Иначе е много кофти...

благодаря на всички които ми обърнаха внимание.На нея и е доста не редовен цикала вече сам по спокоен

ae KANELKE sorry ne iskah da prozvu4i grubo!

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Цитирай Първоначално написано от faxy
    Кьорава станах вече....съжалявам
    Та...Значи просто и е нередовен цикъла.Няма проблеми.Ще и дойде другия месец...по някое време.Само че вие ако почнете да правите секс-не ви виждам Всеки месец ще треперите....Или изчакайте да и се регулира цикъла,или да пие хапченца....Иначе е много кофти...

tva e mn kofti ot opitgo go znam sled kat po4nahme bqhna nokti 1 mesec 4i testove abe mn losho se polu4ava taka.Spoko shtom e devstvena ama samo date popitam tq si masrobira a ti za ko si i naprai neshto po vaprosa ama ako ti si i pomognal za mastrobaciqta sh te ogrei nqma se plashish samo
    Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!

Град
    София най-голямото село в БГ
    Еми не просто още не и е редовен! Няма за какво да имате притеснения!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си