- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос
здравейте нов съм във форума.Искам да попитам значи приятелката ми ме попита при мастурбиране възможно ли е да се забави идването цикъла.Трябваше да и дойде преди 15 дена и повече даже.
Ami ako e masturbirala s churata na nqkoi moje da se zaavi i oshte dooosta povechko![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ми не тя е още девствена и почти винаги и закаснява
Nai veroqtno ... nqma da har4i pari 9 meseca za prevraskiПървоначално написано от *СянКа*в*МраКа*
![]()
![]()
![]()
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Ако е под 18 има голяма вероятност да и е все още нередовен цикъла.Нека си направи тест за бременност все пак,за да бъдете сигурни.Защото ако е бременна,абортът колкото по-скоро се направи,толкова по-добре...![]()
abe mom4eto kaza 4e e devstvena za kva bremennst za kvi aborti govorite.....spox pi4 rsto o6te i e neredoven
Първоначално написано от faxy
Кьорава станах вече....съжалявам
![]()
![]()
![]()
![]()
Та...Значи просто и е нередовен цикъла.Няма проблеми.Ще и дойде другия месец...по някое време.Само че вие ако почнете да правите секс-не ви виждам![]()
![]()
Всеки месец ще треперите....Или изчакайте да и се регулира цикъла,или да пие хапченца....Иначе е много кофти...
благодаря на всички които ми обърнаха внимание.На нея и е доста не редовен цикала вече сам по спокоен
ae KANELKE sorry ne iskah da prozvu4i grubo!
Първоначално написано от Канела^
tva e mn kofti ot opitgo go znam sled kat po4nahme bqhna nokti 1 mesec 4i testove abe mn losho se polu4ava taka.Spoko shtom e devstvena ama samo date popitam tq si masrobira a ti za ko si i naprai neshto po vaprosaama ako ti si i pomognal za mastrobaciqta sh te ogrei
![]()
![]()
nqma se plashish samo
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
Еми не просто още не и е редовен! Няма за какво да имате притеснения!!![]()