.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тя ме заряза като Куче

Hora naprvao nemoga da povqrvam 4e ima takiva hora. Znachi predi nqkolko dena kakto bqh na vyrha na shtastieto priqtelkata mi idva i mi vika veche nemi puka ot nishto ne te obicham i ne me intreresuvash i neiskam da sym s trebe tova e kraqt i si trygna napravi 1 4as sedqh kato stato sveta mi se srina vse edno me prostrelqha v syrceto. A az na tova momi4e mu svalqh sveta v krakata slu6ah q kato nqkoi rob kvoto iska6e go ima6e i kvoto kaje6e tova stavashe si4ko be6e neveroqtno i nakraq me zahvyrli kato ku4e. Nemoga da povqrvam a az nemoga bez neq neznam kvo da pravq ne me pitaite da li sym n 8 godini ne na 19 sym no nemoga da go prejiveq neznnam kak 6e produlja kvo stava ??/

Град
    sofia
    нима заслужаваш подобно поведение
    сигурно боли но опитай да я махнеш от мислите си...не си е струвало да си с нея щом може така да те нарани дори след като няма 4увства към теб пове4е

Супер фен Аватара на miShle
    Еми там е проблема,че един ден тя е осъзнала,че с тебе лесно може да постигне всичко и и е омръзнало.Нямало е за какво да се бори... То е хубаво да я обгръщаш с внимание,ама нали знаеш,че много добре не е на добре...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Супер фен
    Какво да кажа...
    Вие момчетата сваляте звездите на момичета ,които не го заслужават и се държите зле със свестните момичета...
    После се чудите защо момичетата така ви зарязват..
    Еми логично,като си тръгнал с по-леко момиче и то не е знаело какво иска ииии хоп хайдеее късаме..
    Ми да ама е наистина тъпа постъпка...
    И особено ако сте ходили от повече време...
    Абеее No comment...!

Град
    На изток от рая
    Намерила е някой чичко с много пари ку*ветината и с Ку*ветина (без да се обиждаш)

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    Търговище и Добрич :)
    Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Еми там е проблема,че един ден тя е осъзнала,че с тебе лесно може да постигне всичко и и е омръзнало.Нямало е за какво да се бори... То е хубаво да я обгръщаш с внимание,ама нали знаеш,че много добре не е на добре...
    +1 просто се опитвай да не мислиш за нея с времето ще я забравиш

Съгласна. Сигурна съм, 4е ти е ужасно криво, но трябва да продължи6 така или ина4е. Просто вдигни глава и само напред. Колкото и кли6евидно да зву4и... тя не е единствена.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Град
    Монтана
    +1, просто е трябвало да я накараш и тя да участва поне малко във връзката, а не само ти да си този, който "сваля звезди".

Variantite sa dva: 1. Govori s neq - opitai da se sdobrite i da si dadete vtori 6ans ili 2. Da se pravi6 4e ne ti puka - taka moje pak da zapo4ne da revnuva i pak da se vurne pri teb !
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Намерила е някой чичко с много пари ку*ветината и с Ку*ветина (без да се обиждаш)
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Точно защото си и бил роб те е заебала...като си лесно достъпен ставаш безинтересен..трябвало да я караш първо да си заслужи това внимание..а не да и се влачиш в краката...твоя си е вината
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Re: Като Куче

Цитирай Първоначално написано от ueld9696
    A az na tova momi4e mu svalqh sveta v krakata slu6ah q kato nqkoi rob kvoto iska6e go ima6e i kvoto kaje6e tova stavashe
    Е ти какво очакваш?! На една жена никога не й давай прекалено много и прекалено малко, иначе... това е крайният резултат. Ние сме капризни, но не искаме да ни играете по свирката, защото ставате лесно манипулируеми и се губи 'интригата'. Не е интересно. Това, че според теб всичко е било 'невероятно', показва само колко заблуден си бил във вашата връзка. Не искам и да си представям тя как се е държала, щом е и могла да постъпи по този начин.

Пък... нали знаеш... времето лекува. Бързо или бавно за нея ще остане само споменът. Ако не се поддадеш на отчаянието, ще стане и по-бързо...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Какво да кажа...
    Вие момчетата сваляте звездите на момичета ,които не го заслужават и се държите зле със свестните момичета...
    После се чудите защо момичетата така ви зарязват..
    Еми логично,като си тръгнал с по-леко момиче и то не е знаело какво иска ииии хоп хайдеее късаме..
    Ми да ама е наистина тъпа постъпка...
    И особено ако сте ходили от повече време...
    Абеее No comment...!
    =D> \/
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Re: Тя ме заряза като Куче

Hora naprvao nemoga da povqrvam 4e ima takiva hora. Znachi predi nqkolko dena kakto bqh na vyrha na shtastieto priqtelkata mi idva i mi vika veche nemi puka ot nishto ne te obicham i ne me intreresuvash i neiskam da sym s trebe tova e kraqt i si trygna napravi 1 4as sedqh kato stato sveta mi se srina vse edno me prostrelqha v syrceto. A az na tova momi4e mu svalqh sveta v krakata slu6ah q kato nqkoi rob kvoto iska6e go ima6e i kvoto kaje6e tova stavashe si4ko be6e neveroqtno i nakraq me zahvyrli kato ku4e. Nemoga da povqrvam a az nemoga bez neq neznam kvo da pravq ne me pitaite da li sym n 8 godini ne na 19 sym no nemoga da go prejiveq neznnam kak 6e produlja kvo stava ??/
    другия път земаш един чук.....и ако те отреже сваляш чука в краката

Град
    София
    Тоя израз е обиден за кучетата....а по темата...ти може да не си на 8, ама тя явно е :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Тъпа путка,тя не те е заслужавала не я търси,забрави я!

Здравей, колега-аз съм твоята ситуация но след 1 месец вече раздяла-аз също съм на 19, аз също свалях звезди и 2 годишна връзка изчезна и преди празниците то4но и преди първият ми изпит в университета-по-криво не можеше да е-за 1 месец разбира се че не съм я преживял но ще ти кажа какво разбрах досега-определено не си заслужава да се отдаваш на едно момиче толкова много-по-добре сега да гледаме на нещата по-леко а след години вече да им сваляме звездите когато наистина мозъка им е уврял добре.

Град
    Под зелените смокини
    почти всяко момче е било в такава ситуация,лично аз тогава си казах че за пръв и последен път рева за момиче(бях на 18 ) и от тогава само те реват за мен .Знам какво ти е но повярвай времето лекува всичко,след месец два ще се сещаш доста рядко за това,така че сега просто се опитвай да се държиш другото само ще се нареди =D>
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Re: Като Куче

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    A az na tova momi4e mu svalqh sveta v krakata slu6ah q kato nqkoi rob kvoto iska6e go ima6e i kvoto kaje6e tova stavashe
    Е ти какво очакваш?! На една жена никога не й давай прекалено много и прекалено малко, иначе... това е крайният резултат. Ние сме капризни, но не искаме да ни играете по свирката, защото ставате лесно манипулируеми и се губи 'интригата'. Не е интересно. Това, че според теб всичко е било 'невероятно', показва само колко заблуден си бил във вашата връзка. Не искам и да си представям тя как се е държала, щом е и могла да постъпи по този начин.

Пък... нали знаеш... времето лекува. Бързо или бавно за нея ще остане само споменът. Ако не се поддадеш на отчаянието, ще стане и по-бързо...
    +1 =D>
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    people`s wet dreams
    пробвай да си я върнеш с цената на всичко и й цепни аналния обръч публично

+1 На същото мнение съм.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Навий я да не сте заедно, ама от време на време да се шибате и при първа възможност и го натикай до дъно в анала! "Без да искаш" разбира се.

Град
    kadeto iskam
    Ако вместо да и беше свалял звезди, да и удряше по некои шамар, да и викаш от време на време сиг щеше да ти е в краката. Така са жените те на са хора затва не се драж кат човек с тях

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    amm optai se da ne misli6 za tova...probvai da si povtarq6 4e ne zaslyjava da si v takova sustoqnie zaradi neq,4e nqkoi den i ti 6e si happy i tva e samo edna nepriqtna sityaciq,koqto 6e te otvede do nqkoe hybavo ne6to peace!

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

това да ходиш по допето на 1 момиче ... не е работа ... просто тя си те гази до деня на пълна апатия ... прецакан си пич.. тва е [-o< зарязвай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си