.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    ne se ot4aivai bratko .... si4ki jeni sa takiva. tva ti go kazvam ot li4en opit . tva e normalno za sqka jena , vinagi vutrqt na malkiq si prust majete

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Еми там е проблема,че един ден тя е осъзнала,че с тебе лесно може да постигне всичко и и е омръзнало.Нямало е за какво да се бори... То е хубаво да я обгръщаш с внимание,ама нали знаеш,че много добре не е на добре...
    =D> =D> =D>
    Респект.

Към автора - готин, не си интересен вече, не се пласираш

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Сам си си виновен. Ти си й ходил подир гъза и тя е видяла, че може да те манипулира както си иска и просто в един момент си станал безинтересен... дано си си взел поука и да не повтаряш тази грешка занапред. Успех и .. тя не е единствената, ще я забравиш.

Преструвай се,че не ти пука,колкото и да ти е трудно и й кажи,че си й благодарен,че те е улеснила и ти е спестила нерви за скасване,като тя е скъсала с теб.Повярвай ми,ще й стане гадно,гледай последната дума да е твоята,в никакъв слуай не се унижавай иииииииии...успехчета \/

koinar
    Guest
    zdraveite....t1i kato sme na temata.....na skoro priqtelkatami skasa smen...bqhme zaedno okolo 6 meseca tq be6e vsi4ko za men kolkoto i ojasen da be6e denqt mi usmivkatai opravq6e vsi4ko e mnogo (samo da vmetna 4e az sam na 14 a tq na 13 .i.u4im v edno u4ili6te) p1rvona4alno bqhme mnogo blizki vsqko meju4asie bqhme zaedno 4esno kazano mi haresva6e da hodq v u4ili6te samo zadaq vijdam prez vakanciite bqh mnogo unil za6toto nemojeh daq vijdam (tehnite sa mnogo strogi i ...znaete kak e ) vrazkata nise razviva6e super po4ti vinagi bqhme zaedno tq znae6e vsi4ko za men az vsi4ko za neq tq be6e nai hubavoto ne6to v jivotami ob6to vzeto bqhme mnogo blizki qvno tova drazne6e nqkoi hori i razkazoha vsi4ko na ba6tai ....edin den po vreme na mejdu4asieto ba6tai doide v u4ili6te dosta i se kara6e (osven tva i predi tehnite mnogo i se karaha za6toto kakto kazah bqhme mnogo blizki a 4esto i intimni ...nqmam predvid sex do tam nesee stignalo...) i taka mnogo hora bqha protiv na6ata vrazka ... i ot kakto ba6tai doide v u4ili6te ne6tata se obarkaha tq zapo4na dase darji stranno zapo4nahme dase karame i postepenno se otdale4avahme ....vednaj me vidq sedni priqtelki v parka (tq mnogo me revnuva6e i vinagi se samnqva6e v men)ta vidqme s edni momi4eta v parka i posle nemi govore6e ,izbqgva6eme ... okolo edin mesec ti4ah po neq iskah dai obesnq no tq neiska6e dame 4ue prez tova vreme stana mnogo blizka s edno mom4e tq tvarde6e 4e sa samo priqteli no (nqma da izrejdam poradi kvi pri4ini )vsi4isi v u4ili6te a i az si misleh 4e hodqt na skoro mi kaza 4e neiska dasme gadjeta za6toto (az sledva6tata godina smenqm u4ili6teto ) i tq mi kaza citiram :teb kato te nqma az pri koi 6te otida :.... i 4s iska dasme samo friend az i kazah 4e tva nqma kak da stane za6toto q obi4am prekaleno mnogo tq e vsi4ko za men bez neq vsi4ko e bez smisam ...............i ob6to vzeto e tova 6tesam mnoo blagodaren ako mi dadete nekvi saveti....

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    2 съвета:
    1. Пиши на кирилица.
    2. Не изравяй стари теми.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми