zdraveite....t1i kato sme na temata.....na skoro priqtelkatami skasa smen...bqhme zaedno okolo 6 meseca tq be6e vsi4ko za men kolkoto i ojasen da be6e denqt mi usmivkatai opravq6e vsi4ko e mnogo (samo da vmetna 4e az sam na 14 a tq na 13 .i.u4im v edno u4ili6te) p1rvona4alno bqhme mnogo blizki vsqko meju4asie bqhme zaedno 4esno kazano mi haresva6e da hodq v u4ili6te samo zadaq vijdam prez vakanciite bqh mnogo unil za6toto nemojeh daq vijdam (tehnite sa mnogo strogi i ...znaete kak e ) vrazkata nise razviva6e super po4ti vinagi bqhme zaedno tq znae6e vsi4ko za men az vsi4ko za neq tq be6e nai hubavoto ne6to v jivotami ob6to vzeto bqhme mnogo blizki qvno tova drazne6e nqkoi hori i razkazoha vsi4ko na ba6tai ....edin den po vreme na mejdu4asieto ba6tai doide v u4ili6te dosta i se kara6e (osven tva i predi tehnite mnogo i se karaha za6toto kakto kazah bqhme mnogo blizki a 4esto i intimni ...nqmam predvid sex do tam nesee stignalo...) i taka mnogo hora bqha protiv na6ata vrazka ... i ot kakto ba6tai doide v u4ili6te ne6tata se obarkaha tq zapo4na dase darji stranno zapo4nahme dase karame i postepenno se otdale4avahme ....vednaj me vidq sedni priqtelki v parka (tq mnogo me revnuva6e i vinagi se samnqva6e v men)ta vidqme s edni momi4eta v parka i posle nemi govore6e ,izbqgva6eme ... okolo edin mesec ti4ah po neq iskah dai obesnq no tq neiska6e dame 4ue prez tova vreme stana mnogo blizka s edno mom4e tq tvarde6e 4e sa samo priqteli no (nqma da izrejdam poradi kvi pri4ini )vsi4isi v u4ili6te a i az si misleh 4e hodqt na skoro mi kaza 4e neiska dasme gadjeta za6toto (az sledva6tata godina smenqm u4ili6teto ) i tq mi kaza citiram :teb kato te nqma az pri koi 6te otida :.... i 4s iska dasme samo friend az i kazah 4e tva nqma kak da stane za6toto q obi4am prekaleno mnogo tq e vsi4ko za men bez neq vsi4ko e bez smisam ...............i ob6to vzeto e tova 6tesam mnoo blagodaren ako mi dadete nekvi saveti....