.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Моля ви за малко помощ...

...Ами зна4и имам за4ервяване на срамните устни и някакъв сърбеж.Това се слу4ва от 2 дена...Страх ме е да не е нещо много сериосно,защото не искам да казвам на родителите си.Сложих си гентамицин и сега 4увствам облек4ение,но все още се притеснявам да не е нещо лошо.Мисля,4е е защото преди 3-4 дена реших да пробвам да си бръкна с пръсти във вагината...2 дена го правих и после спрях.След това след 1 ден се появи сърбежът.Не знам как да го спра и сви4ко да свърши...Има ли на4ин да не ходя на генеколок а да ги намажа със някаква паста???Моля ви помогнете,кажете ми,защото съм притестена.
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

ami imah tak1v slu4ai....pri men bez da se pritesnqvam bez roiteli ginekolog mi mina sled 2-3 dena...
    SPOX!

Цитирай Първоначално написано от faxy
    ami imah tak1v slu4ai....pri men bez da se pritesnqvam bez roiteli ginekolog mi mina sled 2-3 dena...
    SPOX!
    сигурна ли си? ...Защото когато ги пипам,напипвам и нещо,като рани4ка на едната устна...Ох дано да мине
    Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing

Цитирай Първоначално написано от eXtaZy_ LoVe
    Цитирай Първоначално написано от faxy
    SPOX!
    сигурна ли си? ...Защото когато ги пипам,напипвам и нещо,като рани4ка на едната устна...Ох дано да мине
    спокойно, ще мине. протъркала си се вероятно
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

v nai dobiq slu4ai si se protarkala...
    ina4e ako ne ti e bilo mn 4isto prast4eto ima veroqtnost ot inefekciq(primerno gabi4ki) no ako tva vsi4ko prodalji pove4e ot sedmica- dve se obyrni kam li4nata za napravlenie za genekolog
    no predpolagam 4e prosto si se protarkala.. dr pat za da go izbegne6 go pravi v banqta pod du6a ili pone si izmii ra4i4kite

Днес ми дойде,а сърбежат и за4ервяването намаляха,но все още ги има...Нормално ли е? Нямам никакви такива бели пъп4ици или нещо подобно...Ами ако отида на генеколог,той ще познае ли какво съм, правила с вас?? Или само ще ми предпише какво трябва да взимам?...Страх ме е какво ще каже майка ми,ако разбере.

Днес ми дойде,а сърбежат и за4ервяването намаляха,но все още ги има...Нормално ли е? Нямам никакви такива бели пъп4ици или нещо подобно...Ами ако отида на генеколог,той ще познае ли какво съм, правила с вас?? Или само ще ми предпише какво трябва да взимам?...Страх ме е какво ще каже майка ми,ако разбере.
    Добре,ами ако се окаже,4е са гъби4ки?Какво да и кажа...Тя ще ме убие,ако разбере какво правя понякога в свободното си време

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Добре,ами ако се окаже,4е са гъби4ки?Какво да и кажа...Тя ще ме убие,ако разбере какво правя понякога в свободното си време
    Няма да те убие, спокойно. По-добре да си запълваш така свободното време, отколкото да спиш с момчета. Повече би се шокирала от последното.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

koi e kazal 4e trq da i kaje6?! zima6 si napravlenie ot li4nata i otiva6 na genekolkog ne ti trq maika za tva a i da ti otkrie ne6to ne e zadaljitelno maika ti da razbira edinstveniq problem moje da e pri zakopuvaneto na lekarstva ako sa po skapi4ki trq si nabavi6 sama parite za da ne i se obesnqva6 za kvo sa.
    a i dori da sa gabi4ki (koeto ne si sigurna) te ne se pri4inqvat samo ot tva moje ot belio ,ot baseini, ot pi6kane v ob6tetsveni toaletni kup dr ne6ta ,nqma i da i mine prez akala 4e e ot samozadovolqvane

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    koi e kazal 4e trq da i kaje6?! zima6 si napravlenie ot li4nata i otiva6 na genekolkog ne ti trq maika za tva a i da ti otkrie ne6to ne e zadaljitelno maika ti da razbira edinstveniq problem moje da e pri zakopuvaneto na lekarstva ako sa po skapi4ki trq si nabavi6 sama parite za da ne i se obesnqva6 za kvo sa.
    a i dori da sa gabi4ki (koeto ne si sigurna) te ne se pri4inqvat samo ot tva moje ot belio ,ot baseini, ot pi6kane v ob6tetsveni toaletni kup dr ne6ta ,nqma i da i mine prez akala 4e e ot samozadovolqvane

\/

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Genekolok li ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си