.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Svoge

Проблем с пърхота !

Моля кажете кво да правя вече няколко месеца се лекувам ходя по болници изписват ми мн видове шампоани ...използвам ги както трябва както ми е казано но нищо не ми помага Даже и някво лекарство използвах, но пак нищо ! Писна ми да ходя по болници

ebasi... e na tva mu vikam lubov...
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Dreamland Varna
    И очакваш ние да знаем повече от лекарите ли ?
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Svoge
    Сорка че е тука темата ама съм объркал Ама ако може да не се трие !

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy
    обръсни си главата

Супер фен
    Vqrvai na lekarite te si znaqt rabotata. Pyrhotyt e gybi4ka i iziskva postoqnstvo pri le4enieto. Kysata pri4eska moje da pomogne sy6to

Мега фен
    Град
    София
    Обади се в Скат в предаването Психо эона ,там винаги имат решение на хорските проблеми
    [size=7][b][u]fosse cos

Re: Проблем с пърхота !

Цитирай Първоначално написано от k1ksa7a
    Моля кажете кво да правя вече няколко месеца се лекувам ходя по болници изписват ми мн видове шампоани ...използвам ги както трябва както ми е казано но нищо не ми помага Даже и някво лекарство използвах, но пак нищо ! Писна ми да ходя по болници
    я кажи пак.... виж ся зядя има пърхут трябва да има причина....помисли пак какво ти влияе зле на косата (цял ден си със шапка, всеки ден я миеш, постоянно ръцетети са в нея...)

Град
    София
    Бахму любовта.....

1) 0 номер
    2) Причинителите на пърхота варират...от медицински неща, и стигат дори до прекомерен стрес.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на miShle

Re: Проблем с пърхота !

Цитирай Първоначално написано от jarod
    Цитирай Първоначално написано от k1ksa7a
    я кажи пак.... виж ся зядя има пърхут трябва да има причина....помисли пак какво ти влияе зле на косата (цял ден си със шапка, всеки ден я миеш, постоянно ръцетети са в нея...)
    Еми ако е от пубертета просто... Използвай низорал,знай че ще ти помогне 100000000000000000%, обаче трябва никога да не го спираш,защото пак ще ти се появи пърхот... Ако можеш да си позволиш да даваш всеки месец по 13-14лв за шампоан,нямаш проблеми...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

ei tva se kazva lubov
    a po temata: 6tom lekarite ne mogat da ti pomognat ti kvo o4akva6 nie tuk da ti pomognem
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Ами като си сменяш шапоаните постоянно,к'во очакваш? Просто си вземи "Низорал",щом казват че помага и го ползвай по-дълго.Ако не помогне не знам.Не знаем повече от лекарите ти.Аз преди време имаах мърхот заради ползване на неподходящ шампоан,но си взех на Vitality и се оправих в рамките на 2-3 седмици.. ;]]
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Цитирай Първоначално написано от poltergais
    Тази тема май не и е мястото тук
    Е,к'во - на човека може да му пречи на връзките и да започне разговор..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

ходи с бръсната глава

Град
    kadeto iskam
    Можеше да не ч пускаш в тоя раздел темата...

проблем с пърхота в раздел за Любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си