- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с пърхота !
Моля кажете кво да правя вече няколко месеца се лекувам ходя по болници изписват ми мн видове шампоани ...използвам ги както трябва както ми е казано но нищо не ми помага![]()
Даже и някво лекарство използвах, но пак нищо !
Писна ми да ходя по болници
![]()
![]()
ebasi... e na tva mu vikam lubov...![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
И очакваш ние да знаем повече от лекарите ли ?![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Сорка че е тука темата ама съм объркал![]()
Ама ако може да не се трие !
Vqrvai na lekarite te si znaqt rabotata. Pyrhotyt e gybi4ka i iziskva postoqnstvo pri le4enieto. Kysata pri4eska moje da pomogne sy6to
Обади се в Скат в предаването Психо эона ,там винаги имат решение на хорските проблеми![]()
[size=7][b][u]fosse cos
я кажи пак.... виж ся зядя има пърхут трябва да има причина....помисли пак какво ти влияе зле на косата (цял ден си със шапка, всеки ден я миеш, постоянно ръцетети са в нея...)Първоначално написано от k1ksa7a
![]()
Бахму любовта.....
1) 0 номер
2) Причинителите на пърхота варират...от медицински неща, и стигат дори до прекомерен стрес.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Еми ако е от пубертета просто... Използвай низорал,знай че ще ти помогне 100000000000000000%, обаче трябва никога да не го спираш,защото пак ще ти се появи пърхот... Ако можеш да си позволиш да даваш всеки месец по 13-14лв за шампоан,нямаш проблеми...Първоначално написано от jarod
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
ei tva se kazva lubov![]()
a po temata: 6tom lekarite ne mogat da ti pomognat ti kvo o4akva6 nie tuk da ti pomognem![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ами като си сменяш шапоаните постоянно,к'во очакваш?Просто си вземи "Низорал",щом казват че помага и го ползвай по-дълго.Ако не помогне не знам.Не знаем повече от лекарите ти.Аз преди време имаах мърхот заради ползване на неподходящ шампоан,но си взех на Vitality и се оправих в рамките на 2-3 седмици.. ;]]
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Тази тема май не и е мястото тук![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е,к'во - на човека може да му пречи на връзките и да започне разговор..Първоначално написано от poltergais
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ходи с бръсната глава![]()