- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Студент наби преподавател заради оценка
Преподавател в стопанската академия "Димитър Ценов" в Свищов е бил нападнат от недоволен студент. Младежът бил скъсан на изпит.
Асистент Христо Дочев (27 г.) заяви за агенция "Фокус", че докато бил с приятели в заведение, дошъл студент, който бил скъсан на изпит. Дочев му обяснил каква е процедурата за възражение срещу оценка и младежът си тръгнал.
По-късно обаче се върнал и ударил преподавателя по окото. Асистентът е със сцепена вежда, смущения в слуха и охлузвания. Той е подал жалба в РПУ-Свищов.
Ректорът на учебното заведение също е уведомен. Той възнамерява да изключи студента побойник.
copy-paste: http://btv.bg/news/?magic=bulgaria&story=63121
Големи диваци се навъдиха... Ужас...![]()
Пича мой да е имал някъв личен проблем с преподавателя.. кой да знай..
На много хора даскала им е виновен, че не са си седнали на гъзЪ и не са си взели изпита.
От друга страна в университетите някои преп(р)одаватели наистина си го просят да ги нариташ.
Боже...и още как...Първоначално написано от Lake_bodom
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Има и големи шибаняци /даскали/
Но нека не забравяме, че всички сме хора на този свят ахахахахахахахахахахаПървоначално написано от Psychopath*
И мен са ме преебавали яко ... но не съм набил никой досега!Първоначално написано от tuka6na
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ХИхИХИ ХАХАХА а така......
Между другото,честита сесия на всички студенти-съфорумници.
Моята поне започва от утре.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
От неделя ?![]()
може пък и да е положил старания и именно заради това да се е ядосал толкова много че чак да удари учителя..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тоя е голям глупак.
Най-вероятно причината е, че е простак...Първоначално написано от mon4eto
![]()
Ест. може и много лошо даскала да се е изгаврил със студента.. Обаче по-вероятно ми се вижда другото. Като гледам какви диваци са се навъдили....![]()
Има късмет, че не е ударил Кристиян Русев, защото ако го беше направил сериозно щеше да загази.![]()
Левски шампион але але!
Кой е Кристиян Русев ?
абе така като е по4нал да ги бие да доиде и при моите тъпи даскали...![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Един много печен асистент по право.Първоначално написано от Special K
Левски шампион але але!
Каквато и да е цялата история, постъпката е глупава...
"наби", една тупалка? Това не е набиване^^
+1Първоначално написано от Psychopath*
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Моята почна преди 2 седмици и вече имам 2 6-ци........Първоначално написано от RAWRRR
А по темата-тия по право в нашия ВУЗ(с изключение на споменатия Кристиян Русев, който е наистина ужасно свестен) си заслужават боя. По право са масови 2-ки без основание. Никой не ти чете работата, а просто попадаш в купчинка с 3 или 4 и в купчинка с 2-ки.........Не познавам Дочев и съм чувала сравнително добри отзиви за него, не толерирам побоя над учител или преподавател, най-малкото защото на мен ми предстои това в скоро време............но наистина оценките по тази дисциплина не са реални и обективни. Единият асистент беше изключен за сексуален тормоз, асистентката спи със студенти за оценки..................лоша работа!
Я ми дай името на тази палавница, може да се заинтересовам.Първоначално написано от krem4et0
П.С.> И аз имам до момента 2 6-ци, чакам да видя при Саздов колко ще изкарам.![]()
Левски шампион але але!
Че Саздов нали го махнаха, охо преди година някъде......................
Хрисито е палавницата.
Ами, сега преподава само на нашата група, дори на 24 януари имам изпит при нея. А Хрисито доколкото знам е доста добра, ще се поинтересовам в по-надълбоко.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Левски шампион але але!