- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срамни устни
Едната ми срамна устна е доста по-голяма от другата.Това проблем ли е?разбирам че така или иначе ще се ходи на лекар,ако не за друго то поне за едно прегледче.Ама все пак да радбера и вашето мнение.
A na mujete ednata im topka e po-golqma ot drugata (obiknoveno lqvata). Nqma kakvo da se pritesnqvash.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Еми не е чак такъв проблем за притесняване,ама щом толкова искаш отивай на гинеколог,няма лошо![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
+1Първоначално написано от amatorium
![]()
Nqma6 problemi be spoko \/
Нищо ти няма
Кво си мислиш, 4е някой изобщо ще забележи?
Освен това, както някой каза, и на мъжете 4есто едната им топка е по-голяма от другата.
![]()
Робинята на Quench
0of momi4eta predi da puskate temi ne ste li zabelqzali dali nqma o6te 1-2-3-4 temi sa6tite kato tvoqta naprimer ima pone 3 daje ednata sam q puskala az a otnostno problema ti pri men e sa6toto no kazvat 4e bilo normalno no ako vse pak ide6 na ginekolog pi6i tuk kakvo ti e kazal pls :P
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
kato si poglednehs dvatta paleca na rycete - ednakvi li sa ?
tova problem li e :P :P :P
razbra me nakyde biq![]()
edva li razlikata vyv dvete ti sramni ustni e tolkova frapantna , che da se pritesnqvsh , spored men si vnushavash![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
По принцип и пръстите на едната ръка са по-дебели от пръстите на другата ... Пък и едва ли някой би се втренчвал в срамните ти устни,че да забележи че има разлика ...
ми то при много момичета и гърдите са различни вие ми говорите за едни срамни устни...и очите ви също са различни...
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
не често, а винаги, само че при някои се забелязва, при други - неПървоначално написано от SINDEL
![]()
ами..не съм забелязала нещо подобно при мне,но нищо чудно да ти е така..симетрията не е проблем![]()
То не може да бъдат абсолютно симетрични и двете ти страни.Така е при гърдите, и при цвета на очите дори (имах една приятелка, която имаше едно синьо око, другото й беше кафяво с мааалко синьо), така че според мен не става дума за нищо по-сериозно от козметичен дефект.
А и не би ти създавало проблеми по време на акт.
Ама все пак иди на лекаря, те не хапят
, задай въпросите си и той най-вероятно ще ти каже същото, което и тук. Ама иди за по-сигурно и си направи профилактичен преглед за всичко останало паралелно с това си посещение.
![]()
Нищо ти няма.
Смени си подписа с по-човешки, ако не искаш да останеш без тази привилегия.
Лек ден.