.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    In Hell

Срамни устни

Едната ми срамна устна е доста по-голяма от другата.Това проблем ли е?разбирам че така или иначе ще се ходи на лекар,ако не за друго то поне за едно прегледче.Ама все пак да радбера и вашето мнение.

Мега фен Аватара на amatorium
    A na mujete ednata im topka e po-golqma ot drugata (obiknoveno lqvata). Nqma kakvo da se pritesnqvash.
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Еми не е чак такъв проблем за притесняване,ама щом толкова искаш отивай на гинеколог,няма лошо
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    A na mujete ednata im topka e po-golqma ot drugata (obiknoveno lqvata). Nqma kakvo da se pritesnqvash.
    +1

Nqma6 problemi be spoko \/

Мега фен
    Град
    SF
    Нищо ти няма
    Кво си мислиш, 4е някой изобщо ще забележи?
    Освен това, както някой каза, и на мъжете 4есто едната им топка е по-голяма от другата.

Робинята на Quench

0of momi4eta predi da puskate temi ne ste li zabelqzali dali nqma o6te 1-2-3-4 temi sa6tite kato tvoqta naprimer ima pone 3 daje ednata sam q puskala az a otnostno problema ti pri men e sa6toto no kazvat 4e bilo normalno no ako vse pak ide6 na ginekolog pi6i tuk kakvo ti e kazal pls :P
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от secret-girl
    0of momi4eta predi da puskate temi ne ste li zabelqzali dali nqma o6te 1-2-3-4 temi sa6tite kato tvoqta naprimer ima pone 3 daje :P
    +1

Град
    *in a pink dream*
    kato si poglednehs dvatta paleca na rycete - ednakvi li sa ?
    tova problem li e :P :P :P
    razbra me nakyde biq
    edva li razlikata vyv dvete ti sramni ustni e tolkova frapantna , che da se pritesnqvsh , spored men si vnushavash
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    По принцип и пръстите на едната ръка са по-дебели от пръстите на другата ... Пък и едва ли някой би се втренчвал в срамните ти устни,че да забележи че има разлика ...

ми то при много момичета и гърдите са различни вие ми говорите за едни срамни устни...и очите ви също са различни...
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Нищо ти няма
    Кво си мислиш, 4е някой изобщо ще забележи?
    Освен това, както някой каза, и на мъжете 4есто едната им топка е по-голяма от другата.
    не често, а винаги, само че при някои се забелязва, при други - не

ами..не съм забелязала нещо подобно при мне,но нищо чудно да ти е така..симетрията не е проблем

То не може да бъдат абсолютно симетрични и двете ти страни. Така е при гърдите, и при цвета на очите дори (имах една приятелка, която имаше едно синьо око, другото й беше кафяво с мааалко синьо), така че според мен не става дума за нищо по-сериозно от козметичен дефект. А и не би ти създавало проблеми по време на акт. Ама все пак иди на лекаря, те не хапят , задай въпросите си и той най-вероятно ще ти каже същото, което и тук. Ама иди за по-сигурно и си направи профилактичен преглед за всичко останало паралелно с това си посещение.

Мега фен Аватара на machoka
    Нищо ти няма.

Смени си подписа с по-човешки, ако не искаш да останеш без тази привилегия.

Лек ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си