.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво не правя както трябва (субтитри) ?

Здравейте! Изтеглих си това, което ми трява + субтитри. Но субтитрите не тръгват. Какво трябва да направя? Знам, че трябва да са в една папка с файла, и че трябва името да е абсолютно еднакво. Но не тръгват. Какво да правя? Сшешно ми е...

Ако има значение, става дума за този файл - http://vinny.data.bg/Elfen%20Lied/El...d%20-%2001.avi , и тези субтитри - http://subs.unacs.bg/get.php?id=22147

Мерси предварително!

Мега фен
    Град
    София
    Нищо не прайш как тряа и эатва си в тва положение
    [size=7][b][u]fosse cos

Знам си аз, че съм някво такова заблудено...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Пускаш филма, влизаш в папката на субтитрите хващаш ги и ги преместваш върху плеъра.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Преди пускала ли си успешно филми със субтитри? Ако не, може да ти липсва някой кодек или да има нещо криво в настройките на плейъра.

Пробва ли да хванеш суб файла и да го пуснеш върху филма?

Ако всичко това не важи, обикновено процедирам така: отвори субтитрите с Ноутпад; копирай цялото им съдържание в нов текстов файл. Сейфай новия файл с разширение .sub

Нито един от вариантите не става...Възможно ли е наистина нещо да ми липсва? И как да си го набавя? Като се замисля, досега не съм пускала филми със субтитри на този компютър, новичък е...

Името на субтитрите и името на филма трябва да съответстват. В случая едно тиренце - "Elfen Lied - 01.avi" прецаква всичко.

Преименувай ги така (например)

Elfen Lied - 01.avi
    Elfen Lied - 01.srt

.. и няма да имаш проблеми.

Град
    in your sweet dreams
    изтегли си bsplayer с тази програма субс ми се включват ... понякога се получават двойни ама това се оправя от настройките ;]
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Името на субтитрите и името на филма трябва да съответстват. В случая едно тиренце - "Elfen Lied - 01.avi" прецаква всичко.

Преименувай ги така (например)

Elfen Lied - 01.avi
    Elfen Lied - 01.srt

.. и няма да имаш проблеми.
    Тирета, всичко - има си. Всичко е наред. Но уви...

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    изтегли си bsplayer с тази програма субс ми се включват ... понякога се получават двойни ама това се оправя от настройките ;]
    Изтеглих си го, но сега ми се появи 1 поле. Иска ми да пиша "зарегистриран на" и "регистрационен код"... Какво да го правя?

Натискаш ОК.

Тирета, всичко - има си. Всичко е наред. Но уви...
    Аз съм с BS Player.

С ралични имена не ми тръгваха субтитрите, но в момента, в който ги 'уеднаквих' се оправи. Изгледах цялтото филмче със субтитри.

BSplayer-а не пуска нищо, докато не му вуведа този код. Откъде да го взема?

Едит: Оправих се. Благодарение на БС плейъра. Мерси много на всички!!!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Name: Team EXPLOSiON

Serial: 4A74532ADD29449F64473C70948352A7C03954535268

След като тръгне плеъра субтитрите не е задължително да са с името на филма. Просто пускаш филма и преместваш субтитрите върху плеъра.

Не е лошо да си свалиш ето тези кодеци -> http://zamunda.net/details.php?id=110894

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мерси много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си