.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Не искам, но нямам избор ...

СЛучвало ло ви се е, да заобичате някого, толкова много, че да сте способни да го оставите настрани от живота си, като разберете, че той/тя не е щастлив с вас, и не иска да бъде с вас... без да изпитвате болка ? Или поне да ви се иска да не страдате много....поради факта, че намирате причина да не се борите за него...защото явно няма смисъл....... или каквото е там незнам........ ; (

Незнам какво мога да направя вече освен да спра да преследвам една от мечтите си.... друго порсто не ми остана............................ : (
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Не ми се е случвало.
    По -скоро, според мен, това не се случва на оптимистичните глупаци.
    Хаха, само как го казах.. та така..
    тия екземпляри, на които МОЖЕ БИ им се е случвало, са ебати и рядката редкост, а и не съм склонна да се откажа от нещо, на което не му знам финала..
    Винаги може още, винаги може повече.. винаги, винаги, винаги.
    Ех, не знам от къде пъркам с толкова много оптимизъм....

Re: Не искам, но нямам избор ...

Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    СЛучвало ло ви се е, да заобичате някого, толкова много, че да сте способни да го оставите настрани от живота си, като разберете, че той/тя не е щастлив с вас, и не иска да бъде с вас... без да изпитвате болка ? Или поне да ви се иска да не страдате много....поради факта, че намирате причина да не се борите за него...защото явно няма смисъл....... или каквото е там незнам........ ; (

Незнам какво мога да направя вече освен да спра да преследвам една от мечтите си.... друго порсто не ми остана............................ : (
    еми да случвало ми се е....е то неможе без болка...но поне зн че тя ще е (ако не с мен, а със него) щастлива истински
    не съм се борил просто защото нямаше смисъл от това.....напротив почнах да пуша отново

Мега фен Аватара на koalka
    Не ми се е случвало да не страдам, защото искам да е с мен, но все пак в един период не беше с мен...Не съм го вързала, а и не можех, не беше щастлив с мен...Но определено страдах, че се случва това.

ами така е...друго не ни остава освен да си мълчим и да се носим по-течението в такъв случай. Само ние знаем какво сме преживели, само знаем каква цена сме платили и плащаме все още може би за тази жертва, остава и едно малко кътче в серцето посветено на този човек, което неможе да бъде осквернено по никакъв начин... и всяко вглеждане в това кътче води до неистова болка..... а бе к'ви ги дънкам ?

имам нужда от нещо което да ме успокои в момента наистина...
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си