- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да си продължа живота...
Ми направо към темата...
С бившият ми приятел бяхме заедно година и половина,но с течение на обстоятелствата настъпи период,в който не можехме да се разбереме по много теми,постоянно се карахме,той си позволи да премине една граница и да каже неща,които ме засегнаха пряко и го скъсах.Обичах го.Още го обичам.Но...нещата между нас са някак си невъзможни.Откакто скъсахме се държи мега тъпо,което е нормално-все пак аз го скъсах,момче е и т.н. Обаче не си обеснявам едно нещо-отнася се с мене сякаш не му пука и няма вече и грам чувства и едновременно с това говори как му пукало,как още ме обичал обаче не го показвал,защото не искал да бъде отново наранен. Аз изпитвам някво супер странно чувство.Ето са например общуваме общо взето през 2-3 дни и ми написа смс,че е тръгнал на дискотека. Вчера вечерта обесняваше колко много има да учи и как няма време за друго. Както и да е-излезнал е да отпочине,ок. Обаче не знам защо мен хем ме боли,че нещата между нас не стават,хем ме е яд,че сега е отишъл на дискотека. Ето са току що пак писа някъв смс,че след като видял какво е да обича не искал повече поне не с мене някви е такива. Е не мога да го разбера тоя човек честно ви казвам. Като е толкова наранен и не иска да има повече нищо между нас защо просто не си тръгне? Или ако наистина все още има чувства към мене защо се държи толкова тъпо-държи се кофти,няма го за 2.3 дни,после се държи мило...изобщо не мога да схвана какво цели. Имам чувството,че нарочно ме измъчва. Искам да си продължа живота,не знам с него или без,но просто искам да си продължа ш*****я живот. Омръзна ми да страдам и да се измъчвам. И всеки път си казвам как ще си хвана друг,но същност не намирам сили да погледна друго момче.... Не знам вече какво да правя,за да си оправя живота...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!