- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сънища
Nikoga ne sum imal, no moeto e po-skoro nenormalno, zashtoto dokolkoto znam vsichki pochti imat t.n. "mokri" sunishta. Rqdko sunuvam podobni neshta i nikoga ne stigam do sushtinski akt v tqh. Mnogo shantavo.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
2 пъти съм сънувала секс .. и най-странното и яко нещо беше .. ,че го усетих .. всичко това което сънувах .. го усетих .. и по едно време се събудих от кеф .. цялата потна .. имах чувството, че съм във някакъв филм .. ае като се замисля .. май най-хубавия секс в живота ми е бил именно в тоя сън .. тъпа работа ..
тряа да се направи .. нещо .. хахаххаа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз между другото от месец насам да не кажа всяка..айде по4ти всяка ве4ер санувам мн ероти4ни не6та..ама ни6то не се сбъдва
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
май май и аз така...най якия ми секс беше на съм...не помня с коя и как....но помня че го усетих и беше УОУ аааа на сутринта беше мазало...ама тва е друга работа![]()
Иначе...сърбел пробвай да равиш секс по често и ще ти мине![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ХаХАХаха да ти имах проблема![]()
Спокоо, съвсем нормално си е
Пък и ти е хубаво нали![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
I na men chesto vze da mi se sluchva i kato se sybudq-mokrichka i zvynq na myjo da pomaga :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
От къв зор ще зависи от това .. ?! няма нищо общо .. съня до по-голяма степен е свързън с някое подтиснато желание .. с нещо искано ..Първоначално написано от LitTleJ
АКо искаш много секс .. може би сънуваш секс .. случвало ми се е точно по тази причина ..
Спокойно.. Т.нар. "мокри сънища" са нещо нормално.. Секс с непознат.. или познат, който по принцип ви е противен.. или поне антипатичен.. неприлични ситуации.. развихряне на фантазии и т.н. Също така не се притеснявайте, че много рядко сънувате любимия - напълно в реда на нещата си е. По принцип на мен ми се е случвало да сънувам доста "агресивен" сън - след като съм правил с часове див и необуздан секс и партньорката ми всъщност спи до мен... Т.е. подобен сън не означава точно "разгонен" си.. Или "не си правил секс" - просто така сме устроени и като идва не питасъщо така не можеш да си го поръчаш...
наздраве![]()
споко всеки го преживява тва