.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: сънища

Мега фен Аватара на amatorium
    Nikoga ne sum imal, no moeto e po-skoro nenormalno, zashtoto dokolkoto znam vsichki pochti imat t.n. "mokri" sunishta. Rqdko sunuvam podobni neshta i nikoga ne stigam do sushtinski akt v tqh. Mnogo shantavo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    до твоята звезда :)
    2 пъти съм сънувала секс .. и най-странното и яко нещо беше .. ,че го усетих .. всичко това което сънувах .. го усетих .. и по едно време се събудих от кеф .. цялата потна .. имах чувството, че съм във някакъв филм .. ае като се замисля .. май най-хубавия секс в живота ми е бил именно в тоя сън .. тъпа работа ..
    тряа да се направи .. нещо .. хахаххаа

и аз между другото от месец насам да не кажа всяка..айде по4ти всяка ве4ер санувам мн ероти4ни не6та ..ама ни6то не се сбъдва
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    май май и аз така...най якия ми секс беше на съм...не помня с коя и как....но помня че го усетих и беше УОУ аааа на сутринта беше мазало...ама тва е друга работа
    Иначе...сърбел пробвай да равиш секс по често и ще ти мине
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

ХаХАХаха да ти имах проблема
    Спокоо, съвсем нормално си е
    Пък и ти е хубаво нали
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    I na men chesto vze da mi se sluchva i kato se sybudq-mokrichka i zvynq na myjo da pomaga :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Зависи колко често се самозадоволяваш.

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от LitTleJ
    Зависи колко често се самозадоволяваш.
    От къв зор ще зависи от това .. ?! няма нищо общо .. съня до по-голяма степен е свързън с някое подтиснато желание .. с нещо искано ..
    АКо искаш много секс .. може би сънуваш секс .. случвало ми се е точно по тази причина ..

Град
    127.0.0.1
    Спокойно.. Т.нар. "мокри сънища" са нещо нормално.. Секс с непознат.. или познат, който по принцип ви е противен.. или поне антипатичен.. неприлични ситуации.. развихряне на фантазии и т.н. Също така не се притеснявайте, че много рядко сънувате любимия - напълно в реда на нещата си е. По принцип на мен ми се е случвало да сънувам доста "агресивен" сън - след като съм правил с часове див и необуздан секс и партньорката ми всъщност спи до мен... Т.е. подобен сън не означава точно "разгонен" си.. Или "не си правил секс" - просто така сме устроени и като идва не пита също така не можеш да си го поръчаш...

наздраве

споко всеки го преживява тва

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ех къде ги сънувате тия еротични сънища и аз искам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си