Моят проблем е следният: гинеколожката ми преди около 1 година ми каза съвсем спокойно - венерически брадавици.Много ,ама много е гадно , едно че сърби,второ че наистина почва да добива отвратителна миризма.В продължение на близо месец и малко ходех по 2 дена в седмицата да ме намазва с разни лекарства,а други аз използвах сама ,но по нейно предписание.Тези брадавици обаче докато ходех при нея не изчезнаха,когато спрях да ходя при тази лекарка започнаха бавно да се отчупват и махат.Така след около 2 месеца изчезнаха напълно.Бях много щастлива,но не задълго ,защото кожата ,където бяха те стана някак по-груба и раздразнена.А и от около 2 седмици пак се появи една брадавица,само една , не като миналия път много ,но имам чувството,че историята ще се повтори.
Нека дам само някои разяснения - Имам приятел от 1година и половина,той няма видимо брадавици,но явно има вируса.
А гинеколожката ми спомена ,че ако не се махнат с лекарства следва изгаряне с УПОЙКА В БОЛНИЦА , при което аз направо откачих.И сега въпросът ми е следният - ако някой може да ми помогне поне малко- Да се лекувам ли пак с лекарства или да отида в болница да ми махнат тези неща.То сега е само една ама много бързо се разпространяват.Ако някой е запознат с това -да каже.А и по-добре да не се запознавате,отвратително е