- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- The story of my first love...
Първоначално написано от A`time`for`us
Това е и целта ми... :P
Така и направих... Точно в 16:30, когато се бяхме видяли за първи път, преди 1 година и пратих sms: "one year ago you took prisoner my heart" Телефона и беше изключен за съжаление и получи смс-а чак към 18:00, но не ми отговори... Пратих и втори смс: "do you remember?", на което тя пак не отговори. (извинявам се за английския, но двамата сме свикнали в такива моменти от части да се изразяваме на аглийски)...
Така и така не ми писа, реших да и се обадя... Вдигна ми (телефона)
![]()
![]()
и каза че току що се е върнала в Стз (тук). На въпроса ми "искаш ли да се видим", тя отвърна "точно сега немога - отивам да взема един приятел да се поразходим...".
![]()
След кратък разговор разбрах че не е предполагала че ще и се обадя точно днес (след 4-5 месечно прекъсване) и че е важно заета тази вечер![]()
..."може би утре"
Но аз съм на друго мнение и мисля че няма да има смисъл, ако се видим утре, или поне няма да е същото...![]()
![]()
![]()
А и тази снимка вече няма същата стойност за мен...![]()
![]()
...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво да ти кажа... не изпитвам точно разочарование, но... очаквах поне да се видим...Първоначално написано от XpC
Ех, може би така е било писано...
![]()
![]()
Това може да се счита за краят на моята тема, която посветих на първата си любов.
Благодаря ви и на вас за подкрепата![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Гризе ме... човърка ме... сърцето ми иска да се видим, но тя не иска...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще си трая, защото не искам пак да го изживявам![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Днес чухте ли се пак? Нали е казала "утре може би" ? Звънна ли й? Какво стана?
Охх каква съм любопитна.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не искам да правя такова сравнение, но писмо от ..... получавала ли сиПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Не, никой не ме е потърсил.
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
оле боже невероятно е не мога да спра да плача![]()
![]()
![]()
![]()
момчетата като теб са такава рядкост наистина. дано и момичето да го оцени много успех ти пожелавам защото наистина го заслужаваш
![]()
![]()
Ееее тва е супер гадно.![]()
Това момиче изобщо не те заслужава и и идея си няма какво изпуска!
Приеми го, че така е трябвало да стане и давай напред, няма начин ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
За мой късмет това съм го направил вече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П някой иска ли да види другата половинка, от.... :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Тцтцтц, ако си наистина такъв, за какъвто се описваш... наистина е по-добре да не я търсиш повече, щом тя не те оценява...![]()
Пич няма да ти казвам че си много зле защото ми се струваш някво точно момче, но ми обясни едно нещо. Ти достойнство имаш ли ? Ясно е че първата ти любов, обичал си я. Ама пич тя те е въртяла и си е играела с тебе а ти не си се усетил. Докато ти свирне и ти отиваш при нея. Това те прави безинтересен защото тя може да те има когато си поиска. Бившия е искала за съжаление, защото него не може да има. Не прави друг път така. Научи се да отказваш и отрязваш, защото пак ще бъдеш в това положение в което си и сега. Не обичай сляпо, за да не береш ядове. Ето виждаш ли - ти и звъниш тя не иска да се видите, а преди това докато тя звънне и ти отиваш при нея. Хубавото е че си се усетил и трябва да я забравиш час по скоро защото нито тя те харесва, нито една евентуална връзка би имала перспектива, понеже ще си студент.
Голяма доза истина се крие тук ^^Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
Първоначално написано от Alabalaportokala
Вкарваш една максима, която не е лоша...
Усетиш ли нещо... "режи, за да не бъдеш рязан"![]()
![]()
![]()
![]()
Ок, мисля че вече няма смисъл да я търся.
Може би е прочела и темата и сигурно си вади изводите...
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Хах, дано наистина я е прочела... Сигурно е останала с пръст у гъз, както се казваПървоначално написано от FunnYboY
Айде успех, момичета колко щеш, момчетата малеят
![]()
Според мен тя не заслужава ВТОРИ шанс от момче като теб!
На този СВЯТ пичовете от "твоя вид" са толкова малко,че можем да ги преброим само на едната си ръка...
Това момиче се възползва от теб...един ден ТЕБ обича,на другия говори за нейното "гадже"...като и е гадже,защо не го вижда??
Отрязал я и веднага се обърна към теб...като фурнаджийска лопата...има 2 страни и 2те се ползват...ти си от едната![]()
ЖЕНИ МНОГО!!Не се хаби за идиотка като нея(ще ме извиняваш,но най-доброто момче,от всички които познавам,май излиза че си ти,а дори не те познавам)
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Първоначално написано от samoubiika
Не бях получавал такъв комплимент до сега![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Да си призная и аз преди време прживях нещо като тая история. Според мен момичетата по някога просто не знаят какво искат. Когато се стигне до тук, аз най - често и казвам довиждане. За да запомни завинаги какво е изпуснала и какво е направила.
Ти си бил заралия.... А относно момичето ПОТЪРСИ Я ПАК НЯМА КАКВО ДА ГУБИШ! Мисля че нещата ще тръгнат на добреи успех![]()
mnogo hubava istoriq, sega tq ve4e moje da te oceni i vlubi w teb taka kakto ti w neq. obadi i se. ot opit znam 4e 2-riq shans promenq wsi4ko uspeh!
[quote="FunnYboY"]Подкрепям теПървоначално написано от samoubiika
![]()
Я сложи една снимчица да те видим, ако си толкова хубав, колкото добър...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
аз съм в това положение със сегашното ми момиче...обичаме се караме се и е голяма кайма...и все пак не можем да издържаме един без друг...
и все пак тая си играе с тебе...резервния си..."дай да проам с оня че ко не стане ще се върна при тебе" играе си..и все пак опитай да спечелиш любовта и пак...все пак живота е унижение най много да се унижиш още повече....аз бих го направил ако наистина чувствата ми са като твоите...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Първоначално написано от Dark_Angel_F
Да, заралия съм![]()
Много хубав град :P :P :P Да не и ти да си от стз
... или има ли някой от Stz?
Първоначално написано от sometimes_
Мисля че не е мястото да си paste снимката точно тук, пред всички...![]()
Правя си update по сайта и скоро ще си го сложа в профила... :P
Аз лично нямам това желание вечеПървоначално написано от Quasar
![]()
... she lose...
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам и аз защо изравям тази тема от изминалите страници... НО>...![]()
нещо пак ме човърка. Обадих и се няколко пъти (по-скоро беше бъзици) да се видим, докато вчера ми се обади и каза че ме мразела повече от всичко, бил съм еди къв си...![]()
как да я забравя пак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Поне на 14-ти можеше да се видим замалко, тъй като нямам приятелка, но тя и тогава отказа...
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
istoriqta naistina mn krasivaas mislq 4e tq samo se e vazpolzvala ot tebe .. polzvala kato rezerva .. i kogato onova momche q e zarqzalo tq pak ti zvanni .. tova naistina e glupavo .. da mojej da i se obadish,no da ne se zadabol4avash tolkova kato parviq put .. a i 6te mine vreme i tq shte ti stane bezrazli4na.No izbora si e tvoi
![]()
[quote="FunnYboY"][quote]
Тогава бях с мъжкия Rosha, но остаря. Сега съм с друг, който ме кефи много повече - Chanel Allure SportМного готин, но и скъп парфюм.
Ползвам и много други, но горният определено е НАЙ за мен... Все пак имай предвид че всеки парфюм стои различно на всеки човек
Chanel Allure Sport ..поне ми кажи от къде си го закупил и колко струва! кажи и други марки...